1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowa aktualizacja- flaguje :)

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez djmaxnew, Styczeń 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siemka wyszła własnie nowa aktualizacja dasha lecz jest jeden mały problem :) wzorując sie na poscie pana z forum x360iso XBOX360 ISO tu przestalo black ops dzialac jak dobrze wywnioskowałem a tu: XBOX360 ISO użytkownick o nicku bo waled dostał flage wnioski wyciągnijcie sami :) aha ja jak zwykle uniknąłem bana konsolke mam 2 lata i miałem i lt i lt+ 1.1 na liteonie v2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie mi coś dzisiaj wyskoczyło z 10 min temu zeby zaktualizował :O Prez chwilę myślałem że to z gry bo odpaliłem demówkę guitar hero, ale coś zczaiłem że zaczęło się łączyć z microsoftem :) Na szczęście nie mam przerobionej, ale dzisiaj jadę oddać .
     
  4. lukezaa

    lukezaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze ze mam stare lt kasa nie stracona dash nie flaguje ciekawe czy reach i black ops

    ps: GTA działa (ssv2 i wave4) i mody do gta v5.0
     
  5. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zaktualizuj ixtreme - (dobra rada) ja lt mialem we wrzesniu i 2 miesiace przerwy od live potem wgralem lt+ 1.1 i gram
     
  6. SJuniorS

    SJuniorS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    mi po tej aktualizacji nie rusza Black Ops, ale bana nie wyłapałem(LT+)
     
  7. sebawro

    sebawro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    właśnie wyskoczył mi komunikat o aktualizacji nie aktualizowałem
    dzwoniłem do kumpla który ma nie przerobiona on żadnej aktualizacji nie ma
    microsoft coś szykuje ale nie wiem co
     
  8. lukezaa

    lukezaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    reach ponoć też MW2 ok
     
  9. paulx360

    paulx360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Greenpoint
    Ehs.. **** no i po grane hehehe po atualce nie pojdzie COD MW2 i BO super ( nie moze odczytac plyty) ............
     
  10. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wszyscy maja aktualizacje rowno mozgowcu, gralem z kolezka i mial aktualke 20 min pozniej niz ja, narazie bana niema gram na xbl normalnie
     
  11. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    bo microsoft wprowadził nowe zabezpieczenie/wprowadził do black ops'a sprawdzajke na ap25 z nieznaną odpowiedzią której konsola z lt+ nie zna.

    Flagi nie ma, gra nie bootuje, nowy firmware pewnie w drodze :)
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Spóźniona fala nadchodzi :)
    Miałem przerabiać ale poczekam na rozwój sytuacji.
    MS coś knuje i bawi się z c4eva. Co z tego wyjdzie? Nie będe się bawił w proroka.
     
  13. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
  14. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Oryginał black opsa też nie działa na lt+ więc to nieznany ficzer a nie brak ap25.

    Wszystko na bieżąco jest na #fw.
    Mibbit chat network server efnet, kanał #fw.
     
  15. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potwierdzam, u mnie jest komunikat o aktualizacji.

    Cholera teraz trzeba znowu czekać na nowe iXtreme :(
     
  16. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oj nie ciekawie..
    A własnie chciałem podlaczyć konsolke do live,zeby zaaktualizować acziki i mowie "A wejde jeszcze na chwile na xboxforum" i dobrze,ze wszedlem.
    Ja mam jeszcze stare LT wiec,a coś czułem zeby nie aktualizować do Lt+ 1.1 bo MS tak szybko nie odpuści...
    Trudno narazie nir podlanczam i nie aktualizuje tego ch*jstwa,bo ostatnio zaaktualizowałem i nie mogłem grać w gry ap 25 a tak zrobił bym metode 3xdash.
     
  17. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    skoro nie działają również oryginalne gry to znaczy, że M$ znalazł lukę w LT+ v1.1. Pozostaje czekać na reakcję sceny.
     
  18. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Rowniez nie dziala mi black ops i mw2 inne gry dzialaja..
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  20. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    2.0.12625.0
     
  21. PoPierwszeZwiększMase

    PoPierwszeZwiększMase Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nasielsk
    gry no jtag za to też flagują?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum