1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa aktualizacja prosze o pomoc

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez damiano193, Listopad 21, 2009.

  1. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemano,czytalm na forum ze ta nowa aktualizacja nie pokazuje sie wcale do zaktualizowania.Mam ix 1.4 i zawsze przy nowych grac h nie dalo sie zaktuailzowac z plyty,wiec podlaczalem do neta
    a teraz jak to nie bedzie sie chcialo zaktualizowac to nie zagram w L4D2 ??
    bo ona ma kolejna nowa aktualizacje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie aktualizuje się bo grasz z pirata przerobionego na niższy wave. Wystarczy z obrazu którego nagrywasz gre wyciągnąć aktualizacje nagrać na płytę dvd i wsadzić do konsoli
     
  4. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale zawsze jak mi sie nie chcialo to podlaczalem do interneru i mi sie aktualizowało (ostatnio przy tekkenie 6)
    a teraz jak w internecie sie nie pokazuje to sie balem ze nie pogram w l4d
    ale usune ten folder i zobaczymy.
    a czym to zrobic ?jakim programem usunac systemupdate ?

    prosze powiedzcie czym moge usunac ten folder z plyty
    probowalem ultra iso,ale jak skakuje i pyta mnie czy ma zachowac zmiany i dam że tak,to dalej jest ten folder na plycie :((
     
  5. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie usuwasz tego tylko zgrywasz na plyte dvd :) Tzn skopiuj se na dysk pozniej na dvd (ten folder z aktualizacja) i po problemie.
     
  6. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale mi sie nie chce aktualizoawc z plyty nic ;/
    nawet ta aktualka co nagram z oficjalnej strony ms'a,
    czyli nie pomoze mi podlaczenie konsoli do internetu ? czy wykona mi sie potrzebna aktualizacja ?
     
  7. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    A ja mam taki problem. Zacząłem grac sobie w Assassin Creed 2, i pomyślałem ze może zrobię update tym patchem od left 4 dead 2. Zrobilem wszystko jak trzeba najpierw próbowałem z pena a pozniej z płyty a Xbox nie wykrywał update, nie moge podłączyć jej do neta bo mam bana , proszę o pomoc.
     
  8. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    chodzi Wam o tom aktualizacje z facebookiem, zune, twietterem itp? Wy to macie tylko ze podczas polaczenia z live te opcje sie odblokowuja, takto nie bylo 17 zadnej aktualizacji.
     
  9. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no tak ale podobno na plycie z l4d2 jest nowa aktualizacja,ktorej nie moge odpalic z plyty,wiec jesli w internecie sie nie odpala zadna aktualizacja to jak mam to zaktualizowac zeby dzialala mi ta gra
     
  10. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    masz juz w xboxie ta ostatnia aktualizacje? ta przed banami co byla? To jest ostatnia aktulizacja ktora sie sciagała z internetu. I ta ma l4d2 jezeli juz ja masz to wiadome ze Ci sie nie zainstaluje.
     
  11. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ostatnią mam aktualizacje ktora robiłem aby poszedł tekken 6
    więc to jest chyba najnowsza,a gry jeszcze nie nagrywałem ponieważ myslalem ze mozna to wyrzucic z obrazu.CODMW2 wlaczal sie bez aktualizacji czyli powinna być najnowsza
    Więc sprawdze i powiem jak się ma sprawa
    Dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum