1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa aktualizacja xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MCDIRT, Czerwiec 14, 2012.

  1. MCDIRT

    MCDIRT Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , wczoraj zauważyłem ze jest jakaś nowa aktualizacja w xbox live , mam slima z lt 3,0 , wie ktoś czy ta aktualizacja jest bezpieczna ? bo nie chce by mi usuneło , przeróbke
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie rusza LT

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Aktualizuj bez obaw :)
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z przeróbką nic się nie stanie. Jeśli ktoś ma LT 2.0, to radzę nie aktualizować, bo gier XGD3 nie uruchomi.
     
  6. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli co dokładnie zmienia nowy dash w LT2.0
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    czyli na LT 2.0 juz sie nie pogra? z tym dashem czas dobiegł końca i trzeba będzie na LT 3.0 robic?
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    nadal działa ten trick z muzą w tle?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najwidoczniej zmienia tablice gier XGD3 "na amen". TU nie pomoże. Pozostaje LT 3.0.

    Raczej tak, warto poczekać do oficjalnych wyników testów (c4eva).
     
  10. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale już ktoś testował to na lt2.0 czy tylko to są przypuszczenia?
     
  11. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Długo jeszcze będziecie zakładać tematy z tym samym pytaniem?
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja mam 2.0 ale poki co nie ide w nowy dash zostane przy 14719 pogram w gry ktore mam i zobacze jak sie potoczy sprawa nie ma co pochopnie nic robić na siłe czas pokaże
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy jeśli zaktualizuje dasha (godzinę temu mi wyskoczyło na live, że jest aktualizacja) usunie przeróbke ? Ktoś coś wie na ten temat ?Dodam ,że gram po live'ie i mam Lt 3.0
     
  15. mag_

    mag_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kwidzyn
    Przyłączam się do pytania, mi też już wyskoczył ale poczekam na razie z aktualizacją.
     
  16. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No właśnie, dlatego zadałem to pytanie, bo też czekam, czy ktoś coś już wie na ten temat, bo nie chce się wbić na mine :)
     
  17. anachseamon

    anachseamon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mi nie chce pobrac tej aktualizacji karze mi przetestowac polaczenie i teraz niemoge grac w bfa
     
  18. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra, zainstalowałem, nowy ghost recon się uruchamia, loguje się normalnie do live'a. Także można aktualizować :)
     
  19. dMnw0w PL

    dMnw0w PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A starszych gier ci nie poblokowało?
     
  20. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie, fifa 12 śmiga, bo właśnie gram mecza, a starych nie posprawdzałem. Chodzi Ci o XGD 2 ?
     
  21. anachseamon

    anachseamon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odlaczylem dysk twardy i zaczyna pobierac ale beka
     
Wczytywanie...

Poleć forum