1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowa aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jerzolpoznan1, Grudzień 4, 2010.

  1. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    witam. nagralem assassina na wave 2, wyskoczylo mi okno o aktualizacji... no to nagralem na pena 'najnowsza' i wgralem... tylko teraz gra nie smiga... i mam pytanie... czy mam juz LT+? bo tak czytam ze trzeba miec 3 aktualizacje a ja wgralem tylko jedna... a jak sciagam inne aktualizacje to mi ich nie wykrywa... :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wkopałeś się. Nie zainstalujesz już tych 3 aktualizacji, za późno.

    Nie masz LT+

    Jedyny sposób, żebyś teraz odpalił AC:B i inne gry z AP25 (Fable 3 / NFS:HP) to zamiana fw na LT+. Innej rady nie ma.

    Co więcej, powiem Ci, że oflagowałeś sobie konsolę.
     
  4. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    czyli musze kupic nowy naped i go przerobic? tego juz nie da sie naprawic?
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, napęd jest okej :)
    Musisz po prostu wgrać do niego LT+ (popatrz na allegro "flash xbox 360")
     
  6. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    wszystkie gry ktore teraz wyjda beda mialy te zabezpieczenia?

    ps.
    dobrze ze ta przerobka nie jest az tak droga :p
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Te "najlepsze" na pewno będą miały AP25. Ostatnio wyszło kilka gier bez AP25, jednak nie pochodziły one z wytwórni gigantów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum