1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa aktualizacja ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michur, Lipiec 19, 2011.

  1. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odpalam dzis konsole i bum aktualizacja czo owa usuwa przerobke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Nic jeszcze nie wiadomo.
     
  4. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi nie chce zaaktualizowac tego
     
  5. jack232

    jack232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacja

    Czy wie ktoś co się zmieniło po tej aktualizacji??
     
  6. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie bi nie mozna jej zrobic blad ;/
     
  7. jack232

    jack232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp

    A macie kinecty??
     
  8. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. jack232

    jack232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To juz wiem czemu blad
     
  10. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. jack232

    jack232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo trzeba mieć kinecta i to jest aktualizacja rozdzielczości.
     
  12. jack232

    jack232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Microsoft ją zapowiadał.
     
  13. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napewno nie ;] to co moze oni teraz nakaza kupno kinectow calemu PAL ;p? chyba nie na stronie pisze ze przerwa w xbox live jest i dlatego.
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  15. jack232

    jack232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie nie wiem. Mnie zaktualizowało bez błędu.
     
  16. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja nie mam kinecta, a aktualka zainstalowała się bez problemów.
     
  17. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi teraz nie chce zrobic blad ciagle poczekam jeszcze
     
  18. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    update zakonczony sukcesem Ixtreme LT+1,9 obecny dash 13599
     
  19. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    z aktualizacją nie ma problemu.. wszystko jak należy
     
  20. kamill1122

    kamill1122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nie mam kinecta i mialem update i usunol mi lt+ z napedu mam ofw i nie czyta piratów
    Pozdro

    P.S. Mam slimke 9504 i mialem lt+ 1.1
     
  21. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no to musisz wgrać na nowo lt 1.9+
     
Wczytywanie...

Poleć forum