1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowa aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanakin, Wrzesień 11, 2011.

  1. kanakin

    kanakin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy.
    Mam 1 szybkie pytanie...

    Otoz wiem ze aktualizacja ktora wyszla ok. 2 miesiace temu kasowala przerobke...
    Czy teraz gdy mam przerobke Lt+ 1.1 , gdy podepne sie pod neta to strace przerobke takze ? (zalezy mi na tym bo chce przejsc na jasna strone)
    czy nie wyskoczy jakis blad podczas aktualizacj? (wiem ze wtedy normalnie aktualizacja przebiegala i czy teraz tez tak jest?)

    prosze o odpowedz :<
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jeżeli nie miałeś spoof'a czyli podmienianego napędu, to aktualka powinna przebiec bez problemu. I wtedy skasuje ci przeróbkę
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak zaktualizujesz to na pewno usunie ci przeróbkę
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ewentualnie ci zablokuje konsole błędem, jak nie ma potrzeby bym nie wgrywał bo będziesz musiał przeflashować konsole
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    napisał że chce mieć oryginalny soft "przejść na jasną strone"
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to latwiej wgrać orginalny fw? a tak nie wie co tam w niej ma i może być róznie:)
     
  8. kanakin

    kanakin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli rozumiem ze tylko moze wyskoczyc blad jezeli mialem np podmieniony naped?
    bo jezeli mialem tylko wgranego flasha bez zadnych cudow to aktualizacja powinna przejsc prawidlowo...?
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tak jak ci napisali wyżej a jak masz go zrobionego zablokuje sie błedem i flash ponowny tylko juz lub orginalne fw
     
Wczytywanie...

Poleć forum