1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa Aktualizcja i przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Exe222, Sierpień 20, 2011.

  1. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam...
    Miałem Xboxa z LT 1.1 jak wyszła ten nowy dashboard "13146" to został oddany do przeróbki...i nie wiem jaka jest teraz przeróbka a chce go podłączyć do internetu a wiem że wyszedł nowy soft
    Jedyne co wiem to to że działają gry z AP 2.5 po przejsciu ABGXem

    I mam pytanie...jaki mogę mieć soft? na pewno nie 1.91 bo nie było go wtedy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli...mogę podłączyć do internetu?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak podłączysz do internetu to poprosi o aktualizacje, po której stracisz możliwość grania w gry z ap (wszystkie inne będą działać).
     
  6. mario546

    mario546 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Tak możesz ja mam w konsoli napęd Liteon z FW 1.9 i bez problemu zainstalowałem nowy dashboard.Na FW 1.9 nie odpalisz żadnej gry z AP25 na nowym dashu,musisz wgrać do napędu nowy soft 1.91.
     
Wczytywanie...

Poleć forum