1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa akutalizacja?!?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez OROPAC, Listopad 27, 2012.

  1. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!Wlasnie odpalilem konsole i wyskoczylo mi ze jest nowa aktualizacja xbox live, czy pobieral juz ja ktos jest bezpieczna jesli posiadam LT3.0? Dzieki za odpowiedzi. pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DezMaister

    DezMaister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    To prawda mi też się pojawiła aktualizacja na Live
    Ciekawe co to jest
     
  4. decker222

    decker222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam ten problem i czekam na komentarze!!!
     
  5. BrettHopper

    BrettHopper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Od c4evaspeaks.com:
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. decker222

    decker222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyglada na to ze nic takiego nie robi.bynajmniej tak tlumacz google przetlumaczyl.Dajcie znac jak zrobicie
     
  7. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zrobiłem aktualizację i wszystko jest po staremu,
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. Quba123

    Quba123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja też zrobiłem aktualizację i żadnej różnicy nie zauważyłem. LT3.0 działa normalnie
     
    1 osoba to lubi.
  9. robo1053

    robo1053 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Potwierdzam po aktualizacji nic się nie zmieniło. LT3.0 działa normalnie.:tears_of_joy:
     
    1 osoba to lubi.
  10. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Nowa akutalizacja?!?

    Jaki nr ma nowy dash?

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  11. robo1053

    robo1053 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    U mnie w konsoli pisze :
    16202
     
  12. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Sprawdzał ktoś na LT 2.0 ? Jak ktoś sprawdzi proszę tutaj dać znać
     
  13. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    czyli RGH tym bardziej niedostępne :-(
     
  14. KocurekTech

    KocurekTech Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NK
    Pobrałem wszystko dziala (lt 3.0)
     
  15. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  16. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pobrałem na LT+2.0 Wszystko działa jak należy :) bez zmian :)
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a xgd3 chyba nie bardzo bo juz 16178 wywołał burze :_)
     
  18. tmr

    tmr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tychy
    Potwierdzam po aktualce działa LT 3.0
     
  19. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie u mnie brak wyszukiwarki bing , niby nie korzystałem z niej ale podobały mi sie tapety :)


    ps po resecie sie pojawiła fałszywy alarm !
     
  20. Bedeka

    Bedeka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu nie działa mi oryginał Fify13? LT.2.0
     
  21. NORBIKO

    NORBIKO Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    warszawa
    potwierdzam wszystko dziala (lt 3.0) wgrane przez pena,gry instalują się na dysku:friendly_wink:
     
Wczytywanie...

Poleć forum