1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa broń w CoD WaW?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tajson86, Luty 27, 2009.

  1. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    Zauważyłem dziwną rzecz podczas tworzenia klas,otóż nowa broń ,która zostanie odblokowana nawet po wybraniu jej jest cały czas zaznaczona jako nowa (new) ,czy to to normalne bo wydaje mi się że po wybraniu jej powinna nie być już zaznaczona jako nowa,czy to jakiś bug czy normalne ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Nowe ulepszenia??
     
  4. kamikampl

    kamikampl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
  5. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba nowe ulepszenia dostałeś.
     
  6. CrashOmg

    CrashOmg Banned

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Napewno nowe ulepszenia dopóki ich nie zobaczysz w sensie zamontować to dalej bedzię taki znak więc wejdz w menu broni i po klopocie .
     
  7. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    To jest bug. U mnie też tak się stało po ostatnim updatecie. Teraz za każdym razem gdy odblokuje coś nowego to nawet jeśli to wybiore, napis new pozostaje. No nic trzeba się do tego przyzwyczaić.
     
  8. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Nom Shinnoq ma racje.Bedziesz tak miał tak długa aż tego nie zlikwidują!!!
    Każdy tak ma
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    No i problem rozwiązany, po updacie do nowych map wszystko już znowu jest ok. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum