1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa FORZA i nie tylko na LT+ 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathausik, Styczeń 5, 2012.

  1. mathausik

    mathausik Banned

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam baardzo ważne pytanie. Otóż przeglądam forum na temat nagrania gry FORZA MOTORSPORTS 4 i sam już nie wiem jak mam to zrobić. Posiadam napęd SAMSUNG oraz napęd LG GSA-H54L i nie wiem jak mam do tego podejść. Przerobienie w konsoli ma LT+ 3.0. Czy poza zwykłym programem do nagrywania nic nie potrzebuje? Nie za bardzo pasuje mi kupowanie nowego napędu. Prosze o pomoc i o jakieś dokładne poradniki jak to zrobić. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    obawiam się że bez iHASa się nie obejdzie tym bardziej przy FORZA
     
  4. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
  5. mathausik

    mathausik Banned

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jakiegos innego sposobu poza zmiana nagrywarki nie ma? Ostatnio nagrałem drivera san francisco i gra uruchomila sie i wgl wszystko ok ale po wybraniu z menu uruchomienia gry solo i multi bo probowałem grac na split screenie to po dłuzszym ładowaniu pojawia sie bład i gra sie wyłącza. Mam jeszcze dodatkowy napęd LG ale wątpie czy on by podołał nagraniu.
     
  6. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Możesz spróbować tylko że Forza 4 ma zabezpieczenie CIV. Z nią jest loteria .. raz się włączy, raz wywali, a raz działa pięknie
     
Wczytywanie...

Poleć forum