1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa gra nie działa - czarny ekran HELP

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Baret, Lipiec 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Baret

    Baret Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema
    Kupiłem nową grę "Fable II" PAL (bez zarysowań) wkładam do napędu i się zaczyna, najpierw nawet nie wykrywało płyty,
    potem kazało wycierać płytę szmatką. Ściągałem aktualizacje z XBL. I tu przełom wykrywa płytę uruchamiam pokazuje się czarny ekran iii... tyle nic się nie dzieje. Po paru próbach ładuje się gra i idzie normalnie pograć ,ale zacina się po 30 min. Co prawda uruchamia się , ale bez przesady 10 razy uruchamiać grę żeby pograć?

    Xbox nowy slim nie przerabiany gry oryginalne PAL . Inne gry działają bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak widac plyta wadliwa

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro nowa to może niech Ci wymienią, ewidentnie z defektem, takie coś się zdarza.
     
  5. zak75

    zak75 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie musi być zarysowań, wystarczy że płytka leżała na czymś bardzo ciepłym przez dłuższy czas (np. kaloryfer zimą).
     
  6. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Zrób aktualizację sharpUpdate
     
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Płytka do wymiany.. nic innego nie pomoże... wada produkcyjna
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum