1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa konsola, kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nevered, Czerwiec 22, 2010.

  1. Nevered

    Nevered Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie :p
    Doszła do mnie dzisiaj moja pierwsza konsola, no i mam pare pytań :

    1. Wejście zasilania nie wygląda na Jaspera ale z boku pisze ze napięcie jest Jasperowskie, czy mam pewnosc dzieki temu ze to ta wersja?

    2. Mam FORZE3, zainstalowalem z drugiej płytki materiały dodatkowe na dysku, ale zadne nowe trasy/fury nie doszły. Probowalem to uruchomic to chcialo sie łączyć z LIVE. Musze miec polączenie z netem aby te DLC dzialaly ?

    3. Mam 42' full HD tv, co poustawiać zeby obraz wygladal jak najladniej (mam kabel HDMI)

    4. Muszę miec przerobiona konsole, zeby "odpalac" gry z dysku? Teraz mimo tego ze mam zainstalowaną FORZE, to prosi o CD1. No chyba ze instalowanie na dysku tylko przyspiesza ladowanie/wczytywanie ??


    pzdr
    Seba
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    1. Jak podlaczyłes i działa to jasper
    2. -
    3. Nie poprawisz. HDMI zapewnia najlepszy obraz
    4. Nie. Wystarczy zainstalować grę na dysku, nie musisz mieć przerobionej-
     
  4. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    1. "Wejście zasilania nie wygląda na Jaspera" - po czym wnioskujesz ?
    3. 1080p jeśli to możliwe. 720 p jeśli nie. Oczywiscie po kablu HDMI.
    4. Gra musi byc w napedzie do odpalenia gry.
     
  5. Nevered

    Nevered Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0


    1 - PO TYM Jak rozpoznać X360 Jasper? | MadGamer
    3 - ustawiłem 1080p, ładny obraz, dzięki : D
    4 - czyli nie da się zrobić tak, aby zainstalowac gre na dysku i schowac plytke do pudelka i wiecej jej nie wyciagac?
     
  6. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Da się, ale musisz mieć JTag. A tego nie zrobisz na nowej konsoli, bo musisz mieć dashboard 7xxx.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to jakie masz wejscie na zasilacz u siebie? A druga plyte od forzy nie instalujesz w dashu, tylko wrzucasz pierwsza, spyta sie czy chcesz wgrac dodatkowe materialy z drugiej plyty, wrzucasz druga, instalujesz i znowu wrzucasz pierwsza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum