1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa konsola, nie wiem co jest grane :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sereq28, Grudzień 1, 2010.

  1. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i przepraszam jeśli nie znalazłem odpowiedzi, a była (przeszukałem z grubsza)

    Kupiłem sobię używaną konsolę lecz nie wiem czy jest przerobiona... i czy będą chodzić piraty...:)
    Poprzedni właściciel miał z tego co widzę 35 gier coś mi się nie chcę wierzyć, że wszystkie kupił.
    Nagrałem sobie tekkena 6 na płytkę którą polecacie wkładam i miga... włącza sie napis Xbox360... jakby film i nic


    Moje pytania to:
    - jak sprawdzić czy jest odblokowana.
    - i co zrobić by grać ze spokojną głową w gierki latające po necie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Nagraj piracką grę z wave 2 lub 3 i będziesz wiedział jakie masz Iextreme i czy wogóle konsola jest przerobiona
    Zawieź konsolę do fachowca od flasha niech ci wgra LT+ i będziesz spokojnie grał
     
  4. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem tekkena 6 i mówie coś się włącza ale staje na białym ekranie xbox360
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    To dlatego że albo nie masz przeróbki albo nie te wave
    Zmień wave w obrazie gry
     
  6. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z ciekawości - czym się rożni LT 1.1 / 1.5 / 1.6 / 1.71 od tego LT+ ?
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    LT+ pozwala grać na LIVE(jeszcze) i pozwala grać w gry z AP2.5
     
  8. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1694
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    LT 1.1 te FW umożliwiało granie w gry zapasowe bez konieczności patchowania (we Ix 1.x do 1.7 - czy ile tam było trzeba było patchować obraz gry do odpowiedniego wave)
    LT 1.1 - nie umożliwia granie w gry ze zabezpieczeniem AP2.5 - chyba że chcesz kombinować z techniką na 3 dashe bądź masz napęd hitachi czy samsung.

    LT + najnowszy FW umożliwiający grę bez względu na to jaki wave ma gra (czyli podobnie jak LT1.1, nie trzeba patchować). Umożliwia też granie w gry ze AP2.5 ale jak gra posiada to zabezpieczenie to TRZEBA spatchować ją.
     
  9. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha:D no to fajna sprawa że już można z przeróbką na live.

    Wie ktoś może czy można już jakoś względnie tanio przerobić slima?

    Zastanawiam się też czy można samemu przerobić xboxa np. wersje elite w jakiś łatwy sposób?

    No i jak wygląda nagrywanie gier na przerobioną konsolę - która wersja LT jest pod tym względem najłatwiejsza do ogarnięcia?
     
  10. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zmienić wave i na jaki. Na forum znalazłem jeszcze coś takiego Activate.iso czy to by coś dało?
     
  11. mafol

    mafol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Daj konsolke Fachowcowi a wszystko Ci ogarnie :D
     
  12. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie będę miał satysfakcji :) spróbujmy :)
     
  13. Starek

    Starek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakiego byś nie miał, to i tak pewnie nie masz najnowszego LT+, jeśli masz jeszcze starszy dash (9199) to nie aktualizuj póki co, gdyż nie będziesz musiał wtedy wgrywać nowego LT+. Musisz tylko zaktualizować tym sposobem...
    XBOX360 ISO
    Pzdro.
     
  14. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2-Delete the folder from the pendrive, and unzip the second file UPDATE-KINECT-ANIMALS.rar zainstalowałem do tego momentu i dalej nic, to samo la tający napis i xbox w formie filmu

    Dodam, że po włożeniu activate.iso też najpierw coś lata potem są te napisy i chińskie znaczki :)
     
  15. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak ci sie tak włącza jak film to zmien WAve albo uzyj active Iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum