1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa konsola nie wykrywa gier zainstalowanych na starej konsoli.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez the_mask, Luty 15, 2013.

  1. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Niedawno zmieniłem konsole z falcona na jaspera i nie wiem czemu, ale zainstalowane na falconie gry na dysku muszę na nowo instalować na jasperze, bo teraz płyta nie przestaje się kręcić po jakimś czasie, tak jakby nie wykrywało ze gra jest zainstalowana. Czego to może być wina?

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Nowa konsola nie wykrywa gier zainstalowanych na starej konsoli.

    Refresh

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D za pomocą SwiftKey Flow.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Nowa konsola nie wykrywa gier zainstalowanych na starej konsoli.

    Dlatego, ze to nie ta konsoa co miałeś

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  5. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Też tak miałem z dyskiem od falcon do slima. Najgorsze że miałem tam save z gier ale na szczęście przerzuciłem wszystko na pamięć flash w xboxie. Wracając do tematu musisz zrobić formata dysku bo nic ci nie pójdzie nawet save.
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konsola wykrywa że gry były instalowane na innej jest to zabezpieczenie od MS usun gry z dysku w dashu i zainstaluj jeszcze raz będą działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum