1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa konsola Nowy napęd V3 przeróbka Ixtreme lt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VoXioR, Luty 22, 2010.

  1. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Tak jak w temacie, chcę nagrać saw na płytach maxell<- nie czepiać się ich zawsze na nich nagrywałem, robię wszystko według tego poradnika [TUTORIAL] Nagrywanie gier XBOX360 (ABGX360) - polish:Elite:board
    + w imgburn zmieniam booktype na dvd+r DL media lite-on i w abgx 360 wszystko na zielono nagrywam beż żadnych błędów żadnych komunikatów wie ktoś jak to nagrać dobrze skoro już 2 raz mi wyskoczyło odtwórz dvd?
    Jak robię.
    1.Ściągam grę, wypakowuje od razu jest .iso i .dvd sprawdzam .dvd poprawne w notatniku
    2.Sprawdzam agbx360 wszystko zielone.
    3.Wkładam płytę.
    4.ImgBurn plik .dvd i booktype.
    5.Potem odtwórz dvd w xbox.
    Coś źle robię?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No jeszcze trzeba sprawdzić czy jest SSv2 czy v1
     
  4. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    jeśli można co to SSv2 czy v1 wersja tego firmware?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest pewien temat w Oprogramowanie gdzie masz wszystko wyjaśnione ;)

    SSV2 musi byc jak chcesz grać online
     
  6. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie chcę grać online chce nagrać grę tylko by można było w SP
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    SAW ma wave4... Masz na pewno iX LT?
     
  8. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    tak mi powiedzieli na giełdzie rtv assasin 2 chodzi a saw starszy chyba ale z tego co widze ma ssv1 jak to poprawie to będzie działać?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie no ssv2 to tylko do gry on line...

    Najwidoczniej coś nie tak z płytkami/nagrywarką...
     
  10. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ostatnią grę jaką nagrywałem to mirror edge i działa na tym lt działa więc jak już nie wiem co nie tak mirror's edge nagrywałem na omegach a to gówno a maxell troche lepsze firma i już nie wiem co mam robić.
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Widocznie Twój napęd w konsoli zaczął się buntować... Nie ma tutaj zasady, że jak coś kiedyś zadziałało to teraz zawsze będzie...
     
  12. patrykkorsyka

    patrykkorsyka Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Korsyka(Francja)
    to jest wina na 100 procent napedu kupel tak mial
     
  13. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    pablo verify przy nagrywaniu dużo daje czy nic bo tego w sumie nie zaznaczałem nigdy
    napędu czego x-a czy mojego w kompie?
    powtarzam assasin 2 działa jak coś to pomorze
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    I w konsoli i w napędzie...

    Nagraj na Verbatimach sprawdź

    Dalej źle to nagraj u kogoś innego

    Dalej źłe to napęd w konsoli siada
     
  15. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    siada po 6 godzinach? kupiłem wczoraj dodaje log z abgx360
    Wklejka #284266 | Wklej.org coś złego widzicie?
    i czy to verify dużo daje przy imgburn?
     
  16. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Jaki znów booktype?
     
  17. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    no lg i dvd+r dl media można nagrywać z tym i bez tego
     
  18. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak nagrywasz na shitach typu maxell lub omega ,
    to jest wyjaśnienie twojego problemu
    nagraj na verbatimie i będzie śmigać jak wszystko dobrze ustawiasz
    w kraku verbatimy sa po 4zł ! = żadnych problemów z nagrywaniem
    i dopytaj się na 100% jaką to przeróbkę masz - już ci pisałem
    a na tym forum znalazłem posta gdzie jest napisane ,
    że multigames kolesiowi podmieniło napęd !
    więc sprawdź czy tobie coś nie pokombinowali w środku

    tu jest ten temat >>>http://xboxforum.pl/konsoli-f23/przerobiony-x360-krakow-gdzie-kupic-18391.html
     
  19. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    1. Wszystko mam na miejscu przed oddaniem zaznaczyłem sobie co nie co.
    2. Co do Maxell pożyczyłem od kolegi dante's inferno z które kupił gdzieś na giełdzie zrobiłem iso nagrałem na maxell i śmiga aż miło.
    3. Przeróbka pytałem się LT
    4. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły bo to że płytki są złe to nie od razu grę odtwarza jako film.
     
  20. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    znalazłem chyba źródło problemu, ściągnąłem 360wavepatcher sprawdziłem assasina 2 i dante inferno z giełdy były spatchowane na wave 3 a saw który był jak odtwórz dvd był wave 4 czy to oznacza że zrobili mnie w buca wgrali jakiś starszy soft który wave 4 nie czyta? konsola jest z 27 październik to napewno v3?
     
  21. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    v3 napewno..Jakby wgrali LT to by wszystko hulało...Musieli 1.6< ...To się nazywa uczciwość eh ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum