1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwaszczan, Październik 9, 2010.

  1. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam
    Mam problem otóż kupiłem dziś nową konsole xbox360 arcade ponieważ stara mi sie zepsuła został mi dysk więc podłączyłem sobie go wszystko pięknie ładnie śmiga ale jest mały problem nie chce zczytać mi mojego profilu a co z tym idzie mam 0 achiwmentów ale to jest mało ważne ale także nie chce mi czytać savów ponieważ savy były podpisane pod profil
    drugi problem jeśli wybieram opcie zaloguj się to pokazuje mi że mój stary profil jest uszkodzony i nie pozostaje mi nic innego jak zrobienie nowego tak jak mówie olac achiwmenty fakt było ich 24xxx trudno acha stara konsola miała bana więc może to jest tego przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    po banie profil jest uszkadzany i po zalogowaniu się na innej konsoli nie ma zapisów gier ani achiwmentów, ale zalogowac na profil się można

    spróbuj opcji odzyskania profilu
     
  4. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    żeby odzyskać profil trza zalogować sie na live a puki co mam jakiś problem z tym nic dzieki za info
     
  5. wert999

    wert999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak masz bana blokuje ci też HDD
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W odpowiednim dziale jest poradnik odblokowywania profilu. Musisz mieć tylko pendrive i troche czasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum