1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa nagrywarka? czy tą nagram najnowsze gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adixde, Październik 29, 2012.

  1. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema gadałem dzis z typem który mi przerabia xboxa, wspomniał on o tym ze do nowych gier potrzebna nową nagrywarkę, teraz pytanie jaka to nagrywarka i czy moge nagrać tą i czy bedzie działać:
    Optiarc DVD RW AD-7604S ATA device. Wszystkie najnowsze gry jak max payne 3 itp to mi ostatnio chodziły, a teraz sciaglem AC III i nie wiem czy pojdzie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ihas 124 z rewizja b + fw pod odpowiednie plyty poczytaj na forum
     
  4. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha, czyli nie ma szans ze ta gra mi pójdzie jak nagram tą nagrywarką?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Pojdzie ale najlepiej kupic ihas, niektorych gier zwykla nie nagrasz.
     
  6. czarnykot

    czarnykot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po prostu jak nie kupisz ihas to będziesz marnował pieniądze na płyty
     
  7. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok ok bo troche nie rozumiem, jeden pisze ze pójdzie a drugi ze trace kase na płyty, teraz nagrałem ac III którego jeszcze nie ma w sklepach nagrałem moją nagrywarką ktora jest podana wyzej, i ta gra mi odpali czy nie, bo sprawdzic nie moge bo godz temu dałem xboxa do naprawy
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak nagrasz z odpowiednia topologia to odpali
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Gadaja ,ze na lt 3 nagrywane zwykla smigaja. Plyt nie uwalisz jak bedziesz czytal po forach ktore gty ludzia chodza bez ihas plus nagrywanie wedlug poradnika nagrywania na lt 3.
     
  10. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam przewalic przez abgx? bo wlasnie zapomnialem tym razem !
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tak z ustawieniem autofix level 3 i skanowac
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak masz lt 3.0 to tak jak 2.0 dogrywasz topologie pod 2.0
     
  13. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam lt 3.0 mozecie mi napisac gdzie mam zmienic tą opcje na lvl 3 i i skan
     
  14. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok juz i na 100% zadziala?
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  17. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok thx za pomoc, jak dostane xboxa wszystko posparwdzam i napisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum