1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa promocja Xbox360 w Okay

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Demol, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    [​IMG]


    Jak wynika z ulotki 20x28,65 = 573
    Promocja ważna od 17.12 do 20.12, czyli tylko 3 dni ;)
    Jestem tylko ciekaw czy jest to Jasper. Do sklepu mam niedaleko więc może jutro zajrzę :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    No tanioszka jak widać, jeszcze lepiej jakby to był ten komplecik Jasper + 3 gry.
     
  4. kris_kjk

    kris_kjk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak się jest poważnie zainteresowanym to wystarczy poprosić o sprawdzenie daty produkcji jest na obudowie ... lub prościej zobaczyć ile W ma zasilacz ... jak 150 W to będzie Jasper ...
     
  5. Mohaa90

    Mohaa90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    294
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Szczecin
    Wydaje mi sie że to nie jest Jasper, ponieważ pisze że w zestawie jest karta pamięci.
     
  6. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co pamiętam, to w tym xboxie z rtv euro za 666 tez miala byc karta pamieci 256, a nie bylo :p bo to nowy jasper z 512 MB pamieci wewnetrznej byl :p
     
  7. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak to może być Falcon, ale z tymi opisami różnie bywa.
     
  8. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Z tymi opisami to sami dobrze wiecie jak jest... równie dobrze mogę wejść do sklepu i powiedzieć że chce tego Premium'a co jest na fotce, no ale sklepy raczej nie są dobre w robieniu opisów, tym bardziej te większe sieci.
     
  9. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam a od kiedy szły na nowej płycie i czy na pudełku nie będzie napisane?
     
  10. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Wiem tyle że całkiem nowe Arcade'y mają inne pudełko.
    No i o dziwo pudełko ma zamkniętą dziurkę przez którą można rozpoznać Jaspera. Ja w sklepie odmykałem po kryjomu żeby ujrzeć to magiczne 12.1A :D
    Ja miałem takie pudło:
    [​IMG]
     
  11. zyga101

    zyga101 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2007
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bydgoszcz
    ********* promocja, szkoda że nie ma w Bydgoszczy albo w pobliżu bo bym kupił
     
  12. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    A czy ta promocja jest na cały kraj ??? Chyba wymienię mojego falcona premium na jaspera tylko dysk sobie zostawię i napęd bo jest przerobiony. Jak będzie to jasper to kupie od razu 2 sztuki i jedną opylę na allegro. A czy można kupić też bez rat ??
     
  13. Fylypek

    Fylypek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DG
    Chyba sobie takiego sprawię, będę miał drugiego, przerobie go i będę testował na nim gry, a w "starym" (ma tydzień :D) będę grał na LIvE.
     
  14. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    mówią że arcade a na zdjęciu konsola z dyskiem .
     
  15. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    kurde byłem przed chwilą i już nie ma żadnego (Zielona Góra)
     
  16. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzisiaj jak wracałem ze szkoły to widziałem na telebimie promocje arcade za 650 równe:p z jakimis 2 grami. Mieszkam w Krk nie wiem jak to jest w innych miastach i od kiedy promocja.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum