1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa przerobiona konsola i komuniakt o aktualizacji.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez wi3z, Wrzesień 13, 2010.

  1. wi3z

    wi3z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    kupiłem na aukcji przerobioną nową konsolę Xbox Arcade,
    konsola po włożeniu płytki wyświetla mi komunikat o aktualizacji.
    Co mam zrobić? Co to może oznaczać?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marekpl

    marekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    to oznacza ze jeśli chcesz pograć w ta grę, którą wkładasz do napędu to musisz zaktualizować oprogramowanie. proste. Nie, nic sie nie stanie z przeróbką jesli masz flesha napędu. Ale jeśli masz JTaga w co wątpie to nie aktualizuj. pozdro
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. wi3z

    wi3z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aktualizować z podłączeniem do sieci?

    Bo aktualizowałem bez internetu i co chwilę jest to samo...
    Włącza się aktualizacja, aktualizuje, resetuje i od nowa.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    z sieci albo np z pendriva
     
  7. wi3z

    wi3z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jest jakieś ryzyko bana?
    Nie chcę grać online, dlatego też nie za bardzo chcę podłączyć konsolę do sieci.
    Nie chcę otrzymać bana. Interesuje mnie tylko gra offline.
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  9. wi3z

    wi3z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jest to najnowszy dostępny dash?
     
  10. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to nie dash tylko wersja flasha. Zapewne to nie LT tylko starsza przeróbka a obraz gry nie był patchowany. Skoro nie ma konsoli podłączonej do sieci, to nie powinno mu krzyczeć o aktualizację
     
  12. wi3z

    wi3z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprzedawca zapewniał że jest tam przeróbka LT 1.1
    Grę można uruchomić, ale co chwilę krzyczy o aktualizację i są problemy
    (trzeba się pomęczyć) aby gra się uruchomiła.
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pierdoły piszesz

    to wersja dasha
     
  14. wi3z

    wi3z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli mogę śmiało aktualizować?
    Z podanego wcześniej linku, przez PenDriva. Nie będzie żadnego bana przez to?
     
  15. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sciagasz tego dasha co ci podano, wrzucasz na Pendrive'a, podlaczasz pod usb konsoli, odpalasz konsole i akceptujesz aktualizacje, czekasz .... i gotowe. Winny jest dash na sto procent.
     
Wczytywanie...

Poleć forum