1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa przerówbka czy jakiś patch ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radziutek, Luty 9, 2012.

  1. radziutek

    radziutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam rok temu kupiłem Xboxa elite 250 gb Przerobionego.
    Wszystkie gry do tej pory mi chodziły poczynając od:
    ~FableIII
    ~Black opsa
    ~NFS HP
    ~Assasin creed: Brotherhood.

    Na te gry jedynie musiałem zainstalować coś ale to wyskoczyło mi samo jak wsadziłem grę do napędu.

    W systemie konsoli mam coś takiego :
    D: 2.0.126250.0 - K:2.0.126250

    Napęd mam :Benq (liteON-Philips) rozpoznałem z tego zdjęcia : http://microsoft.blognewschannel.com/wp-content/uploads/2007/02/xbox-360-dvd-drive.jpg

    Nagrałem grę elder scrolls v skyrim dograłem obraz abgxem wszystko było dobrze. Po włożeniu plyty do napędu xboxa pojawił sie taki komunikat:

    "Nie odnaleziono aktualizacji. Gra wymaga aktualizacji, która nie została odnaleziona"

    I moje pytanie czy muszę przerobić na nowo konsole ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oraz wgrać nowa aktualizację
     
  5. radziutek

    radziutek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale po nowej przeróbce nowa aktualizacja powinna się wgrać poprzez grę tak jak miałem z grami na AP25 ?? Bo abgx dogrywa to do obrazu ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum