1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowe a starsze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fleischer, Luty 22, 2011.

  1. fleischer

    fleischer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dlaczego nowsze gry nie funkcjonuja prawidlowo badz nie wchodza wcale na moim xbox?
    uzywam plyty aktywujacej przed graniem,niestety nie mam pojacia jak to przerobka...1.5 czy 1.6 czy starsza...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jakie gry ci nie chodzą podaj tytuły bo może te co mają ap2.5 i musisz przez to wgrać flash lt+ .
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na bank masz starą przeróbke.....najnowszy jest flash lt+......więc daj komuś i gry bedą śmigać bez płyty aktywującej
     
  5. fleischer

    fleischer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    np nowy assasins mi nie leci,ale nowy call of duty black ops mi dziala,a gry wyszly prawie w jednym czasie,,,
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest tak poniewaz assasins ma zabezpieczenie ap2.5 a cod black ops nie. Gry z zabezpieczeniem ap2.5 odpalisz tylko na najnowszej przerobce lt+
     
  7. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz wgrać lt+ :)
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a jak zaktualizujesz dashboard to black ops też ci już nie pojdzie....tak czy owak flash lt+ i obrazy gier przez abgx
     
  9. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Jeżeli nie masz kogoś kto by ci przerobił, to poszukaj na forum w dziale "Usługi" tam jest dużo ofert przeróbek :) Polecam u Qazimodo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum