1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowe gry a 360waves patcher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pablozmudka, Kwiecień 11, 2010.

  1. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dawno nie ściągałem gier i nie wiem jak teraz jest z tym wave czy wyszedł jakiś nowy od czasu wave4? (mam ixtreme 1.6) bo przymierzam się teraz do ściągnięcia splinter cell conviction i nie wiem czy wystarczy tak jak wcześniej przerobić go 360 waves patcherem i przepuscic przez abgx360 by sprawdzić czy prawidłowe jest Video i PFI? czy coś się zmieniło w tej kwestii?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jest WAVE5 i WAVE6 ale to nie problem na iXtreme 1.6 paczujesz 360WavesPatcher na WAVE3 i wszystko śmiga pozdrawiam. Jak już spaczujesz to nie sprawdzaj już abgx tylko nagrywaj.
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    majac 1.6 musisz paczowac nowe gry do wave 3 lub activate iso.
    Czyli raczej nic sie nie zmienilo.
     
  5. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Ja mam ixtreme 1.6 gdy włączam program to wszystkie nowe gry wyskakują mi że mają wave 4 chociaż że mają większy i pat****e na wave 3 i wszystko działa
     
  6. pablozmudka

    pablozmudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo wersja abgx360 1.0.2 wykrywa tylko do WAVE4, jest wersja z MODem która obsługuje i pokazuje WAVE5 i WAVE6.
     
Wczytywanie...

Poleć forum