1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NOWE GRY, a iXtreme 1.4 (Samsung/Hitachi).

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nicponies, Grudzień 28, 2010.

  1. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam wszystkich.
    Czytałem już troche o tych nowych zabezpieczeniach w nowych grach, ale mam totalny mętlik w głowie:( JEŚLI MOŻECIE TO MI POMÓŻCIE.
    Jestem posiadaczem xboxa 360 PREMIUM przerobiona iXtreme 1.4 i mój napęd (TOSHIBA/SAMSUNG, bo po zdjęciu przedniego panelu mam 2 kabelki czerwony i czarny).
    I teraz chciałbym sie od Was dowiedzieć jak zrobić żeby zagrac na tej konsoli w NFS Hot Pursuit?? Wcześniej przerabiałem gierki z wava 4 na wava 2 programem 360WavesPatcher i wszystko ładnie grało:) dodam ze nigdy nie uzywałem abgx360. PROSZE O POMOC i przystepne wyjaśnienie co zrobić....:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz miec wgrane LT jesli to samsung.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeśli chodzi o scisłość to iXtreme LT 1.0 dla Samsunga



    Sent from my MSI U100 Plus using IE7 :p
     
  5. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jest możliwośc zrobienia tego domowym sposobem?
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
  7. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    samsunga najłatiwej się przerabia, więc napewno sobie poradzisz :)
     
  8. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiec żeby to zrobić musze miec kompa PC? a musze miec całego xboxa ze soba czy wystarczy wykręcony napęd? czy to jest tak że zasilanie z xboxa a podłączenie napedu tam do PC?
    JEST KTOŚ CHĘTNY ŻEBY WYTŁUMACZYŁ NA CHŁOPSKI ROZUM( wiem mniej wiecej o co chodzi, ALE NIE DOKOŃCA)
     
  9. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz mieć otwartego xbox-a z niego będziesz brał zasilanie do napędu, i oczywiście komputer najlepiej z kartą Sata VIA, ale wydaje mi się że na standardowym Sata też ruszy...
     
  10. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gadałem z typkami co maja właśnie iXtreme 1.4 i naped samsunga i normalnie im działa po spachowaniu na wave 2.
    CO WY NA TO....?
     
  11. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  12. szpodek

    szpodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgraj LT na samsunga to wtedy problemu takiego z nowymi grami nie będziesz miał
     
  13. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    szczerze , to żaden z was mi nic nie pomógł!
    bogdan6120 jestes moim BOSSem- dzieki za wskazówki:eek:
    Pytam prosto czy mi pójdzie ten NFS na SAMSUNGU [ixtreme1.4] jesli tylko spa****e na wava2?
     
  14. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no raczej tak wgraj ten nowy dashboard i zobacz wszystko jest forum (ale lepej wgraj lt+ i nie będzie problemu)
     
Wczytywanie...

Poleć forum