1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowe gry a LT

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez grzebcio33, Październik 15, 2011.

  1. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Witam dawno juz nie zaglądałem na forum i nie grałem na xboxsie ponieważ nie było mnie w Polsce . Tak końcu mnie naszło aby pograć , ale w jakieś gry nowsze typy Btaman , gears of war 3 , i teraz moje pytanie : konsola ma wgrany LT ten starszy :d . A więc czy te gry które podałem będą smigac offline na mojej konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    musisz zmienic lt na 2.0
     
  4. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W gry nowsze wymaga nowy dash i nowa przeróbka LT+2.0 ale pamietaj grozi to cofaniem przeróbki lepiej wykonaj u fachowca.
     
  6. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Tak łatwo mówić ale kiedy mieszka się na zadupiu gdzie nie mam mowy o takowym fachowcu to lipa lipa lipa . ale zapytać mozna jakis "fachowiec" w okolicach Zielonej góry ? :p
     
  7. kudi

    kudi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam napęd samsunga a klucza od liteona + L.T 2.0 cały czas wszystkie gry hulały,do nowych zabezpieczen teraz nie mogą ruszyc GOW3,Batman jest jakaś rada na to oprócz wymiany napedu,dziki za podpowiedz pozdrawiam
     
  8. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    a jescze jedno pytanie zy fifa12 tez potrzebuje LT 2.0 ?
     
  9. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    FIFA 12 wymaga chyba tylko dasha 13599 i myślę, że chodzi na LT 1.91/1.92
     
  10. mihhh

    mihhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ZG możesz przerobic w serwisie joystick.Ale nie radze strasznie zdzierają 200 zl za slima do tego robią 2 dni .Oprócz tego w chynowie jaki koleś przerabia. Napisz na priv to poszukam numeru i Ci podam. Jak nie to pozostaję wysyłka jest tu parę godnych zaufania osób na forum którym można wysłać jak coś pisz na priv
     
Wczytywanie...

Poleć forum