1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowe gry a stary ixtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez toeska21, Luty 6, 2011.

  1. toeska21

    toeska21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam
    pytanie podstawowe to czy pogram sobie w nowe gry jezeli mam stary ixtrime, prawdopodobnie 1.4, gry zazwyczaj przerabialem na wave 2 ppf-o-matic'iem i tyle. Ostatnio ostro walcze z nfshp2, acb i tdu2, niestety z marnym skutkiem ;/ aktualizacje zrobilem z plytki oryginalnej nfshp2(pozyczonej), wersja dasha to12416, chyba - sprawdzalem w danych systemowych konsolki :p naped to raczej benq, tak przynajmniej wynika z obrazka:[​IMG]
    wiec pytam sie - czy pogram sobie w nowe gry czy raczej marne szanse, jezeli mam jednak szanse na powodzenie prosze mnie nakierowac co i jak mam zrobic, bez linkow i takich tam, wiem co to google, potrzebuje tylko wiedziec co i czym robic :p dodam ze nie mam mozliwosci przerobienia napedu na LT+, jestem za granica, za wszystkie odpowiedzi dziekuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz przerobić na lt+......i pewnie od tych ostrych zabaw masz flagę.....
     
  4. toeska21

    toeska21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    flaga nie flaga i tak gram na offline :p wiec mowicie ze nic sie nie da zrobic ;/ szkoda, aczkolwiek wciaz licze na jakis cud i znajdzie sie magik ktory to rozgryzie :)
     
  5. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    teraz to juz bez flasha nic nie zrobisz...gdybys nie aktualizowal dasha to moglbys zastosowac metode 3 dashy ale teraz to juz po ptakach
     
  6. adi61

    adi61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedynie LT+ nikt nie będzie szukał metod żeby odpalać bez LT+ ponieważ LT + Nie jest drogie jesli komus dajesz do zrobienia ani strasznie trudne zeby samemu nie zrobić wystarczy mieć odpowiednie narzędzia.
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Walcz dalej, życzę ci powodzonka wiesz zabezpieczenie Ap 2.5 samo się nie obejdzie jedynie lt+ to potrafi. Ale widzę że cie stać na tira płytek pozdro :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum