1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry bez AP 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hubert85, Marzec 5, 2011.

  1. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam :) podobno Bulletstorm nie posiada tego zabezpieczenia. Są jeszcze jakieś nowe albo w miarę nowe tytuły bez tego cholerstwa. Póki co zmiana na LT+ nie jest u mnie możliwa. Z góry dzięki za pomoc i sorry jeśli taki temat już istnieje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    TDU 2, Dead Space 2, FNC
     
  4. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak się nie mylę to Black Ops nie ma tego zabezpieczenia. Ale zależy jakie nowe gry masz na myśli :) Jak się nie mylę o również Test Drive Unlimited 2 Nie wiem poszukaj. Zazwyzaj podają ludzie jakie ma wymagania gra.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Black Ops, MW2 i Halo Reach mają dodane AP 2.5 w dashu 2.0.12625.0 :)
     
  6. dontd

    dontd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wprowadzaj Go w błąd. Black Ops ma AP2.5.
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Black Ops ma zabezpieczenie od 12625. I weźcie nie pytajcie o to, czy gra ma AP 25, bo gry same sobą nie mają tych zabezpieczeń. One są po stronie dashboardu, AP 25 było dodawane do Fable III tak samo jak do Modern Warfare 2. Microsoft musiałby zrobić tak jak z Asasynem, że aktualizacja z AP 25 do tej gry jest na płycie.
     
  8. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie black ops to ostatnia "nowość w jaką grałem" :) Dead Space 2 i FNC nie ma? To szał :D Dzięki panowie. Może ktoś coś jeszcze wie, słyszał. Castelvania? RDR undead awakening ?
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    hubert85, tylko te 6 słynnych gier: Fable, AC, NFS, CoD MW2, CoD BO i Halo. Castlevanię i oba RDR-y uruchamiałem na 12625 bez LT+. Działały.
     
  10. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    No to może inaczej które gry pójdą mi bez LT+ na dashu który zainstalował mi się wraz z NFS Hot Pursuit
     
  11. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    MW 2 ma zabezpieczenie? Ja mam starą przeróbke tylko wave 3 mi działa i starego dashboarda i mi działa. Jakim cudem w takim razie?
     
  12. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo masz stary dashboard ? ;)
     
  13. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dajcie jakiś link to poczytam o tym bo zbaraniałem teraz :/

    Jakbym miał nowszy to by mi nie poszło? Assassin creed 2 mi nie działa wiec gdzie mogę o tym poczytać?
     
  14. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rs.pect wszystko ładnie wyjaśnił :)
     
  15. ZeNiu

    ZeNiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Witam no widzicie a ja mam chyba jakąś konsole z kosmosu bo mam najnowszego dasha , posiadam w konsoli liteona z wgranym iXtreme 1.6 i działają mi takie gry jak NFS:HP , Fable 3 i Halo Reach przerobione na Wave 3 .
    Pozostałe gry z ap25 będę testował na bieżąco gdy tylko wejdę w ich posiadanie :) Pozdrawiam
     
  16. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może ja mam podobnie? Mam to samo co ty tylko ze dasha starego. Może też mi będzie działać jak dam na wave 3.... HEHE
     
  17. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    ZeNiu, to jest niemożliwe. Podaj jaką masz wersję dashboardu, albo z kosmosu wyjąłeś to, co napisałeś.

    samer19, patch wave nie ma nic do AP 25. On tylko ci kit wciska.
     
  18. ZeNiu

    ZeNiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    rs.pect@ za przeproszeniem nikomu kitu nie wciskam napisałem ze przerabiam moje gry na Wave 3 programem 360 Waves Patcher v1.2.6 i tyle nie napisałem przecież ze to jest sedno tego ze mi gry z ap25 chodzą.
    A jeśli chodzi o wersje dasha to jest to 2.0.12625.0 i posiadam tak jak już napisałem napęd liteon v1 z tego co pamiętam i wgrany iXtreme 1.6.

    Hmmm teraz przyszła mi do głowy jedna myśl jakiś czas temu chciałem wgrać samemu według tutoriali na tym forum LT+ i gdy podlaczyłem mojego liteona do pc to w jungleflasher wykryło mi go jako samsunga ms28 bo w mojej konsoli kiedyś był taki napęd ale zdechł na amen wiec mój zaprzyjazniony serwisant zamienił go na liteona i widocznie go spoofował czy jak to się tam nazywa fachowo :)
    I nie wiem czy czasem powodem tego nie jest to ze xbox myśli ze ma na pokładzie samsunga który niby nie wykrywa ap25 ale to tylko domysły i mogę się mylić jak coś to nie bijcie :) ale wszystko co tu napisałem to szczera prawda i nie mam na celu kogoś oszukiwać jak mi tu wypomniano Pozdrawiam :)
     
  19. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie,widzi samsunga,to dlategO.
     
  20. ZeNiu

    ZeNiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Czyli wychodzi na to jeśli to ma sens że wszyscy posiadacze liteonów którzy mieli kiedyś takiego samsunga bądz niektóre modele hitachi ( bo gdzieś wyczytałem że nie wszystkie modele są odporne na ap25 ale moge sie mylić ) powinien ( co nie oznacza że musi bo niema dokładnego potwierdzenia jak do dokładnie z tym jest :) ) mieć możliwość odpalania gier z ap25 bez LT+ na najnowszym dashu.
    Dlatego musiały by tez przetestować i potwierdzić to osoby które maja podobną konfiguracje jak ja :)
    No nic w kazdym razie ja jestem zadowolony że tak potoczyła sie sytuacja Pozdrawiam :)

    Edit : Aha i chciałem jeszcze wspomnieć o nurtującym mnie fakcie co w przyszłości zrobic jesli bym chciał zrobić update flasha czy w takim przypadku jaśli mam liteona a widzi mi w jungleflasher go jako samsung ms28 to jakiego flasha wybrać wtedy pod napęd samsung czy liteon bo to raczej ma znaczenie z tego co się orientuje :D
    Dlatego prosił bym bardzo kogoś z wiedzą na ten temat o odpowiedz bardzo by mi zależało na tym z góry dziękuje :)
     
  21. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Ale z tego co wiadomo to ap25 wykrywa jak ktos ma zmieniany naped? wiec jedyna opcja ze masz samsunga jako naped bo On nie dziala z ap25 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum