1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry i nowe LT?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xavaris, Czerwiec 9, 2011.

  1. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Witam akurat już pobrałem Duke Nukem Forever i za chwile mam zamiar go nagrac i mam takie pytanie bo dostałem informacje o jakiejś aktualizacji przy odpalaniu tej gry czy jak ja zrobię stare gry będą działać?. Mam przeróbkę LT+ 1.1.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nagrywaj śmiało na "Duke Nukem Forever" nie ma żadnej aktualizacji.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ma update 12645....ale jak masz lt+ tp graj smialo


    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Faktycznie aktualizacja 12645 .

    Nie ten napęd sprawdziłem ,Miałem jakąś starszą grę.
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    A tak poza tym to kazda gra ma aktualizacje
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    bgszef!

    Miałem w napędzie "Turning Point Fall Of Liberty" a ona nie ma aktualizacji.

    W wirtualu był "Duke Nukem Forever" ale pomyliłem napędy.
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie

    To wloz ta plyte do konsoli sprzed kilku aktualizacji to zobaczysz czy nie ma
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie - nie ma ,to w kompie wystarczy sprawdzić.
    Aktualizacja zawsze jest widoczna przez napęd w kompie.
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To co bys zrobil jakys mial dasha w wersji nizszej niz wymaga ta gra, a chcialbys w nia zagrac? Wydaje mi sie, ze na plycie musi byc aktualna katualizacja, ktorej wymaga dana gra
     
  11. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    i poco się sprzeczać bgszef! ma racje każda gra ja posiada a ze nie każdego po włożeniu płyty pyta ponieważ konsola ma już dasha który uruchomi grę
     
  12. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    To mogę nagrywać i grac bo nie rozumiem czy jest ta aktualizacja czy nie
     
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak,nagrywaj .
    Przeskanuj ABGX .
    Żadna gra nie posiada tej aktualizacji co kasuje przeróbkę.

    Trochę zaśmieciliśmy temat ale tak to jest na forum.
    Ja tu jestem aby pomagać .
     
  14. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie każda gra ma aktualizacje ,te nowsze tak oczywiście ,ale starsze nie mają.
    Jeżeli gra w kompie pokazuje że ma 5,31MB to nie ma aktualizacji.
    Są tylko pliki AUDIO_TS I VIDEO_TS .bez $SystemUpdate .
    Zwłaszcza gry do Wave 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum