1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry na ixtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jamal398, Lipiec 10, 2011.

  1. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam liteona v1 i mam ixtreme 1.6
    Czy chcąc zagrać w gry z wave 4,5,6 i wyższsze (nie wiem czy takowe są .), wystarczy spatchować grę do wave 3?
    Czy jeszcze muszę coś zrobić aby mi odpaliły??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchaj wgraj najnowszego dasha i przeróbkę lt+1.9...i wszystko pójdzie

    a tak to jak zmienisz wave to niektóre mogą nie działać jeśli mają jakiś update na płycie
     
  4. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie myslałem nad wgraniem ixtreme 1.6 non stealth, ponieważ nie interesuje mnie granie online, ale szkoda mi kasy wydawać. Sam bym wgrał sobie to zrobił ale nigdzie nie mogę znaleźć poradnika jak to zrobić.
    A z dashem to już nie ma problemu
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ale non stealth tez jest stare....trzeba wgrać najnowszą.....mówisz że ci szkoda....gra kosztuje 200 zł......flash 50zł...poza tym poczytaj dział firmware napędów....jeśli masz sata w kompie to jak masz starego 1.6 to możesz sam wgrać
     
  6. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    kolega wyżej wie co mówi , kiedyś dla mnie przerobienie to była czarna magia , teraz spokojnie można robić :D (tylko podczas tego pierwszego spaliłem sobie napęd ;/ . )
     
Wczytywanie...

Poleć forum