1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry na LT 2.0+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez virion90, Listopad 18, 2014.

  1. virion90

    virion90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    ostatni raz przerabiałem konsolę jak wyszedł Gears Of War 3 , było to podajże LT 2.0 czy też LT 2.0+ ( pamiętam, że albo przy tej albo przy poprzedniej był +). Potem jakoś przestałem grać na konsoli ale teraz chciałem do niej wrócić z racji nowego Assassin's creed oraz Dragon Age. Dlatego też założyłem ten temat. Przeglądałem forum ale po dłuższej nieobecności troszeczkę się pogubiłem i dużo rzeczy nie rozumiem. Dlatego chciałbym zapytać w prost czy można jakoś odpalić te gry na moim xboxie bez ponownego przerabiania konsoli ? Jeżeli tak to w jaki sposób ? Dodam jedynie, że posiadam nagrywarkę iHas.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Musisz przerobić do LT3.0 inaczej się nie da
     
  4. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. virion90

    virion90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak powinny działać jesli dograsz topologie pod lt 2.0
     
  7. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Przerób na LT 3.0, koszta niewielkie a wszystkie problemy z głowy :)
     
  8. virion90

    virion90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okay dziękuję , to pościągam i popróbuję :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum