1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry na starej przeróbce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tymek287, Sierpień 25, 2012.

  1. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.Mam pytanie.Czy nowe gry (piraty) np Battlefield 3 będzie mi działać na starej przeróbce ? Bo mam Battlefielda 3 (orginalny) i jak chce włączyć wyskakuje mi aktualizacja xboxa.( a aktualizacji nie moge zrobić bo mam za starą przeróbke ;/)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaka przeróbka?
     
  4. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    szczerze to nie wiem ;) ale moge ci powiedzieć jakie gry mi działaja i jakiego mam dascha (fifa 11,call of duty 4,gta 4,red dead redemption)
    Dasch-2.0.12625.0
     
  5. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a napęd mam hitachi liteon :)
     
  6. tusek1

    tusek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kartuzy
    Wgraj lt 3.0 i po problemie
     
  7. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mozesz mi powiedzeć jak to wgrać :) będę wdzięczny :D
     
  8. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a bez tego lt 3.0 będą mi działać nowsze gry ?
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Wszystko jest na forum.
    Opcja szukaj.
     
  10. tymek287

    tymek287 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co z piratami ? jak sciągne battlefilda 3 i odpale na starej przeróbce bd działać ?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    min LT 2.0 no i chyba 13599 dash z tego co pamietam na nim już gra ruszyła
     
Wczytywanie...

Poleć forum