1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry na starym ixtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lulekmk, Sierpień 31, 2011.

  1. lulekmk

    lulekmk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam xboxa arcade (07-2008 LiteON) z ixtreme 1.5. Dużo już szukałem, ale nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi, a mianowicie..
    Czy żeby grać w nowe gierki (Deus Ex etc.) musze robić aktualizcje dashboardu i ixtreme, czy wystarczy jedynie patch do wave?
    Konsola nie jest i nie będzie podłączona do intrnetu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz zrobic update dasha a co za tym idzie ixtreme bo deus wymaga 12XXX chyba
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    cieńko szukałeś, a zapewne w ogóle nie szukałeś. Nie zauktalizujesz-nie zagrasz
     
  5. lulekmk

    lulekmk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    prawdopodobnie jak zaktualizujesz = skasuje ci przeróbke bo niektóre gry wymagają dasha 13xxxx (CHYBA)
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tylko bodycount wymaga 13XXX
     
Wczytywanie...

Poleć forum