1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowe gry nie chodzą pod lt 1.1 wyskakuje komunikat dokonaj aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wincenty, Luty 5, 2011.

  1. wincenty

    wincenty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam kupilem konsole z wgranym lt 1.1 przynajmniej tak mówił sprzedający, wszystkie gry mi chodzą ale najnowsze takie np jak ned for speed ht pursuit, acf 2 i inne nowe to wyskakuje mi komunikat dokonaj aktualizacji konsoli, czy zostałem oszukany i nie mam lt 1.1 czy jest ajkaś inna przyczyna ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    żeby chodziły najnowsze gry tj. NFS HP, AC BH i inne z zabezpieczeniem AP2.5 trzeba miec przerobke LT+(plus) 1.1
     
  4. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam. Nie nie yostaeđ osyukanz bo te tytuły które podałeś nie działaja na LT 1.1 a konsola prosi o aktualizacje dasboardu nie ixtreme:)
     
  5. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ale to podłączyłeś ją do sieci i zrobiłeś aktualke?
     
  6. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Pewnie włożył płyte z gra i konsola poprosiła o aktualke dasha a kolega nie wiedział o co chodzi. zaraz mu sie wszystko wytłumaczy:)
     
  7. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Jak probowales grac w te gre(nowe fable 3,assasin broth) z tym lt a nie z lt+ to juz masz flage wiec kazde podpiecie do live =ban
     
  8. wincenty

    wincenty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie nie podłączałem bo się boje bana, i mam lt +1.1 przynajmniej sprzedawca zapewnial mnie, do innych gier nie potrzebuje aktualizacji tylko do nowych chce
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Podłącz konsole do sieci albo wrzuć aktualke dasha na pendrive i wgraj go.
     
  10. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    co Ty za głupoty gadasz? mam od 2 dni przerobioną konsole i widzę, że już mam sporo większą wiedzę od niektórych. Bana dostaniesz jak będzie fala banów, a nie jak tylko się podłączysz do sieci z flagą. rozmawiałem o tym z osobą która przerabia konsolą i dostałem takie zapewnienie, by takich jak Ty nie słuchać, racja, mam flagę (próba odpalenia nfs hp na iestreme 1.6) i jakoś mam teraz lt+ i mam się dobrze, grałem na live w nfs hp, nawet z live sciagnalem sobie mapki do call of duty za mspointsy i online passy.

    więc mylisz się.

    wracając do tematu.

    potrzeba do tych gier aktualizacji dasha, więc ja polecam Ci to zrobić. nie zdziw się jeśli po aktualce któraś z gier Ci nie odpali (czarny ekran, a potem konsola się zawiesi i pomoże tylko uruchomienie jej przyciskiem wysuwania napędu).

    trzeba je wtedy spaczkować programem agbx 1.5 (ewentualnie jak ściągasz patrz, czy nie było to już robione, czasem piszą przy wstawkach)
     
  11. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    bez nowego dascha nie odpalisz tych gier!!podlacz konsole do live bez zadnej plyty w srodku a konsola sie sama zaktualizuje do nowego dasha
     
  12. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrób aktualizację z płyty z NFS. Jak masz LT+ gra Ci spokojnie odpali. Nie wiem dlaczego miałby Cię sprzedający oszukiwać w takiej sprawie, moim zdaniem to głupota.
    Bez aktualizacji nie odpalisz NFS i Assasina, Fable 3 pójdzie bez problemu.
     
  13. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Polecam zrobić aktualizację dasha nie z live do najnowszej wersji, tylko offline z pena do wersji 12611. Nie będzie problemu z COD'em BO i MW.
     
  14. wincenty

    wincenty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oki wgram dasha, a co do fable III to ta gra bez problemu chodzi tak jak kolega wyżej napisał
     
  15. brudny_harry

    brudny_harry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na wstępie uprzedzam ze za bardzo sie nie znam takze prosze o wyrozumialosc;] z tego co w tym temacie wyczytalem mam rozumiec ze jezeli mam lt 1.1 i zrobie aktualizacje to dasha bede mogl grac w nowe gry np nfs hp? jezeli tak to wystarczy ze podlacze konsole do netu bez plyty i sama sie zaktualizuje? wylapie wtedy bana? ew jak to zrobic pendrivem -krok po kroku? z góry dzieki
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz mieć lt+ 1.1 żeby pograc w te gry a nie zwykłe lt....
     
  17. zako521

    zako521 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam zwykłego lt i metodę 3 dashy. da sie zrobic jakis bajer żeby na tym sprzęcie chodził dirt 3 ale i też cod black ops??
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  19. zako521

    zako521 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec jedyna możliwość to lt+ ???
    i czy na lt pujdzie black ops?
     
  20. Marina

    Marina Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam taki sam problem tylko że z grą fifa 12 co mam zrobić?Inne gry mi lataja bez problemu np. assasin 3 i Cod Black Ops i starsze tylko fifa narazie nie działa /skąd tego dasha mam pobrac czy co??od nowa przrabiac konsole??Prosze o wyjaśnienie
     
  21. Marina

    Marina Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wspomne że jestem tu nowy ale takie gry jak dirt 3 , MoH te nowe działaja mi tylko nowsze np. fifa nie działa.skąd mam pobrac tego dasha??Prosze o instrukcje krok po kroku
     
Wczytywanie...

Poleć forum