1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry nie chodzą.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcineek, Październik 25, 2010.

  1. marcineek

    marcineek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jeśli się nie mylę posiadam iXtreme 1.6. Mam problem z fifa11 nie chce ruszyć, fifa09 i fifa10 normalnie mi działała (Forza Motorsport 3 też działa bez problemu) a nie wiem jaki mam napęd i jak nagrać activate.iso . Sorry, że zakładam nowy temat ale jestem w tym zielony i nie moglem znaleźć odpowiedzi na swój problem. Nie chce dawać do przerobienia od nowa, ponieważ nie mam zamiaru płacić drugi raz 80 zł chyba że już będę musiał ..
    Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spatczuj wavepatcherem - poradnik na forum
     
  4. marcineek

    marcineek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak działa to Activate iso? bo mam pare takich gier i wolalbym to activate.iso lecz nie wiem jaki mam naped i jak to nagrac..
     
  5. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. marcineek

    marcineek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Ścigamy firmware iXtreme 1.6 do naszego napędu" właśnie w tym problem, że nie wiem jaki mam napęd i skąd wsiąść activate.iso ..
     
  7. kondi50

    kondi50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    360wavepatcher - jak masz ix1.6. patcher gry do wave 3 i wszystko dziala. Ja mam ix1.6 i z kazda nowa gra tak wlasnie robie. A jesli szukasz activate.iso to polecam google.
     
  9. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...

Poleć forum