1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SkalaRo, Luty 5, 2010.

  1. SkalaRo

    SkalaRo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam szukajac pomocy natrafilem na to forum moze tu znajde odpowiedz na nurtujace mnie pytanie :)
    Mianowicie ostatnie kilka gier (np FORZA 3 » Assassin's Creed II ) nie startuja na moim Xsie, mam przerobke iXtreme 1.6, probowalem juz z ActiveISO nic nie dalo potem probowalem przerobic na waves 3, to samo. Wgranie nowego dasha 8955 w niczym nie pomoglo. Gry nagrywam w imgburn predkosc 2.4 plytki verbatim.Napisze jeszcze czym objawia sie cale to zamieszanie po wlozeniu plyty z gra, na konsoli pojawia sie odtworz dvd po urochomieniu wskakuje obraz z napisem XBOX 360 na bialym tle i po wcisnieniciu jakiegokolwiek przycisku na padzie pojawia sie na dole menu odtwarzacza( play stop nastepne poprzedniu itp ). Z active ISO jest podobnie sam obraz startuje pojawia sie plansza zeby wlazyc dysk jezeli chcemy zagrac, po wlazeniu plyty z gra dzieje sie identycznie jak przed chwila opisalem. Nie wiem co jest grane moi znajomi rozkladaja rece poniewaz gry ktore u mnie nie chodza u nich normalnie startuja moze ktos tu spotkal sie z podobna sytuacja i mi pomoze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A co sie dzieje jak wkladasz activate iso?
    Spruboj spatchowac na wave 2. Tak w ramach testu.
     
  4. SkalaRo

    SkalaRo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po wlozeniu plyty z active iso, plyta startuje wlacza sie screen z tekstem w kilku jezykach tak jak to widac na filmiku na tym forum w temacie o active iso nastepnie wyciagam plyte i wkladam gre lecz niestety nie mam opcji zagraj w gre tylko odtworz dvd. Jutro sprobuje z wave 2 i dam znac
     
  5. Makaveli170

    Makaveli170 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
  6. SkalaRo

    SkalaRo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki Panowie na wave 2 wszystkie gry chodza:) nareszczie moge sobie troszke pograc:p
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak ci wave 2 dziala to nie masz 1.6 tylko najwyzej 1.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum