1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry z CIV -nowe zabezpieczenie m$

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peco, Październik 14, 2011.

  1. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanie czy w przpadku przyszłych gier z CIV takich jak forza 4 bedzie potrzebna nowa nagrywarka(na forum pisało).
    Nie interesuje mnie gra na xbox live wiec idealnej kopii 1:1 nie potrzebuje.
    A więc nie bedzie mi ona potrzebna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dolaczam sie do pytania, bo zaczynam sie gubic. Tzn. ze jak nagrywamy jakas gre z tym bledem, to jest źle?
     
  4. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odświeżam
     
  5. jazin

    jazin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    równiez dolaczam sie do pytania ?
     
  6. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    według mnie nie jeżeli nie gramy na live to raczej kupno nowej nagrywarki bedzie zbędne
    ale pozostaje cały czas pytanie co z tymi wyskakującymi błedami jak sie to ma w przypadku forzy 4 że wywala po kilku wyscigach miejmy nadzieje że zostanie to naprawione nowym abgx jezeli takowy wogóle wyjdzie :/
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Naprawi to wlasne nagrywarka

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ale jezeli bledy nie wyskakuja bedzie mozna nagrywac stara metoda czy pozostaje nowa nagrywarka??
     
  10. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    puki co nagrywać normalnie, pozatym c4eva pisał żeby narazie forzy nie wypalać bo mogą być własnie te błędy. oni mają wydać podobnież coś nowego żeby wypalać takie gry
     
  11. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    "PC DVD Burner (Brand will be announced at a later date [SATA, high availablity]) ; (Models [6 in total] will be announced at a later date) – IN PROGRESS. This customized PC DVD burner fw allows for burning 100% of an XGD3 ISO to regular DVD+R DL discs. "

    Zapewne chodzi o to.
     
  12. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. akslow

    akslow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    pamietajcie, że podobno można dostać flagę, a nie wiadomo czy microsoft w jakis sposob updatem nie przyblokuje takich konsol.
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    albo jak wejdzie nowy dash czy te niepelne gry xgd3 beda chodzic:)
     
  15. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moge sie mylic ale czuje ze nowa wersja abgx 360 zmierza do nas duzymi krokami.wydaje mi sie ze abgx rozwiaze ten problem tak jak bylo w przypadku ap 25,dajmy na przyklad gre z xgd3 np gow 3 działa bez jakichs dodatkowych nagrywarek a wiec nowa wersja abgxa poradzi temu CIV lub Lt 2.1 ktory predko napewno sie nie zjawi.
    mysle ze po przejechaniu obrazu abgx-em offline bedzie mozna spokojnie grac bez wywalania do dasha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum