1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malarr, Czerwiec 10, 2011.

  1. malarr

    malarr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio mało co gram lecz nastał czas gdy zbliża się koniec roku szkolnego. W szkole coraz większe luzy, zajęć poza szkolnych coraz mniej więc powoli zaczyna zawiewać nudą. Postanowiłem więc że zagram sobie w nowego Assassina. Lecz nie wiem czy sens jest go nagrywać. Konsole aktualizowałem 1-2 miesiącem temu. Do tej pory gry takie jak Mafia II czy bulletsorm chodziły bez problemu. Jednak po aktualizacji przestał mi działać CoD MW2 i Black OPS. Nie wiem więc co mam zrobić wystarczy ściągnąć i nagrać czy trzeba zrobić coś jeszcze ? Ps. grę mam już na dysku przeskanowałem ja abgx360 i wyskoczyła mi taka czerwona linijka. Nie wiem czy ją nagrywać czy po prostu ściągnąć jeszcze raz.


    Zamieszczam wyniki z abgx
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Żeby pograć w AC:Brotherhood potrzebujesz lt 1.1 i dasha 12625.
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tych nie nagrywaj .
    Musisz pobrać jeszcze raz,wersje angielskie .
    AC B i COD BO nie mają patchy PL.
     
  5. malarr

    malarr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w crysisa 2 polskiego zagram ? albo w dukem nukem forever oczywiście ang lub Dungeon Siege III? konsole aktualizowałem z 1.51 do wyższego. Na rynku wiem że był już wtedy LT 1.1 ale ni wiem czy mam go wgranego. Ej wiadomo kiedy można się spodziewać patchy do polskiego AC:B
     
  6. Kip0mek

    Kip0mek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolicach Lublina
    Najnowszy assassin ma zabezpieczenie ap 2.5.
     
  7. malarr

    malarr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da się to jakoś ominąć? bardzo ale to bardzo mi zależy na polskim ac :)
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    da sie. kupic oryginal :)
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W crysisa 2, dungeon siege 3 i Duke'a zagrasz. Gry z nowym dashem mają być podobno od września.
     
  10. KrisuBTM

    KrisuBTM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chorzów
    ja się tam zajawiłem polskim mass effectem 2 :D jedynka była fenomenalna i sequel nie zawodzi :D POLECAM jeśli nie grałeś, a widze że interesują cię gry PL :)
     
  11. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    da się ręcznie spatchowac ale wersje multi 10... trochę roboty z Tym miałem ze w końcu gdzieś na forum znalazłem poradnik co i jak(program nazywa sie AP 2.5 data injector). Ale przede wszystkim musisz mieć LT+

    pozdrawiam ;)
     
  12. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    reavenger

    To poszukaj i zamieść na forum ,będzie dla potomnych .
     
  13. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    "Widać że na do obrazu dołączone są odpowiedzi AP25. Nie wiadomo tylko jakie i czy pasują do tej wersji.

    Zrób tak:
    Ściągnij to: AP25 Patch
    Ściągnij to: AP25 Data Injector

    Uruchom Data Injector i wskaż obraz gry oraz plik z łatkami AP25. Następnie wybierz:

    Inject data from image into patch -> Tak -> OK
    Inject patch sector into image -> Tak -> OK
    Add jitter to angles in ISO -> TAK -> OK.


    Jak będziesz trzymał się z dala od XBL to nic ci się nie stanie."



    to jest post z [URL="http://xboxforum.pl/iso-f10/abgx-tu-wklejamy-screeny-problemy-i-pytania-76631-44.html]klik[/URL] mam nadzieje ze praw autorskich nie było :p


    PS. wejdź na na tą stronę i stamtąd pobierz pliki bo tu coś nie działają linki więc zostawiam porostu napisane słowa "ściągnij to"



    *edit* poprawiłem linki
     
  14. malarr

    malarr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uratowałeś mi chłopie życie !! Teraz tylko znaleźć wesję multi 10 i będzie okej :)

    EDIT: w poszukiwaniu wersji multi10 znalazłem coś takiego
    GRA NON-JTAG - TO NIE JEST ISO, kazda konsola moze odpalic tę wersje po poprzednim przygotowaniu gry i poprawnemu wrzuceniu na dysk

    o co chodzi i jak to zrobić ?
     
  15. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    mi szczerze to "non-jtag" kojarzy się z profilami oraz dodatkami DLC do gier... a co do tej wersji multi 10 to na piracie poszukaj "assassin's Creed Brotherhood multi 10 powinno być i to co podałem wyżej akurat do tej wersji jest ;) jak coś to seeduje jeszcze ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum