1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Border, Wrzesień 21, 2012.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siema, czy wie ktoś czy te nowe gry które teraz będą wychodzić np assassin 3 będą mieć jakieś nowe zabezpieczenie xgd4? ;)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pewnie tak jak co roku :joyous:
     
  4. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cholera nie chce znowu płacić za głupie podrabianie :[

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nowy format raczej nie, ale lt pewnie tak. Jak nie chcesz placic sam przerob to nie jest trudne.
     
  6. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Border - skoro głupie to nie przerabiaj i kup oryginał....
    Albo nie marudź i ciesz się grami za FREE
     
  7. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale ją chciałbym zagrać w assassina 3 bo to moja ulubiona seria :)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to sobie kup skoro tak bardzo ci się podoba...
     
  9. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie stać mnie, jakbym miał pieniądze na gry to bym nie przerabiał tak więc temat do zamknięcia ;)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Puki co nie nie ma nowej aktualizacji więc pewnie gra będzie wymagała dasha 15574 czyli pójdzie na LT+ 2.0 jak i LT+ 3.0
     
  11. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    plyty omega

    Witam, wie ktos jaka moja pojemnosc plyty omega? wejda na nie gry xgd3?, taki np borderlands 2. bo nie wiem czy maja ta sama wielkosc co verbatimy ? ;)
     
  12. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Wszystkie płyty DVD+R DL mają taką samą pojemność.Wystarczyło w google wpisać.Wejdą gry xgd3 ale bez specjalnej nagrywarki, przy nagrywaniu będziesz musiał wybrać opcję truncate (skracanie).Wtedy abu zainstalować taką grę na dysk będziesz musiał zastosować "Trick z MP3"
     
  13. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ją polecam nagrywać na verbatimach bo jest pewne że ci nagra a nie jakieś omegi za 2zł :D

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Apropo 2zł, polecam RITEK-04.

    Po odpowiedniej konfiguracji wszystkie 34 płyty nagrały sie bez zająknięcia.

    Wysłane z Samsunga Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum