1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe iXtreme 1.6 NoStealth!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez -=DEXTER=-, Grudzień 27, 2009.

  1. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wlasnie pojawilo sie nowe ixtreme 1.6 non stelath:

    Czyli jest to 1.6 ktore odpala wszystkie wave, lacznie z patchowanymi grami. Ixtreme dla wszystkich napedow poza hitachi, czyli:
    - samsung
    - benq
    - liteon v1, v2 i v3

    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

    Uprzedam pytania: to fw nie jest bezpieczne i tak samo mozna dostac bana uzywajac go do grania na live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    ktos testował to, sory że zapytam? na liteonie v2 work it out?
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, dziala ;) tylko nie mam zadnej patchowanej gry zeby co do tego dac 100% pewnosc z wlasnego doswiadczenia ;) na scenie pisza ze smiga wszystko ;)
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    U mnie też działa bez najmniejszego problemu.
     
  6. skarab

    skarab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3city
    Przed chwilą sflashowałem. Działa idealnie. Sprawdzane na AS 2
     
  7. mechman

    mechman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jaka będzie różnica między starymi 1.61 do samsung'a i benq'a a tym 1.6 non stealth??

    oba czytają wave 4...

    tylko tyle że będzie można odpalać gry patchowane na np wave 2???
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tylko taka
     
  9. mechman

    mechman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to tyle dobrze... tylko że bany na tym to chyba na 120% się dostanie...

    i jeszcze jedno... może ktoś wrzucić na coś innego niż rapid?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Temat przykleiłem
    2. Teraz powtarzające się pytania będą karane warnem! Znów robicie śmietnik
     
  12. DarthJason

    DarthJason Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie go sobie wgrałem do Lite-ON v1 i po teście mogę w 100% napisać że:

    -Gry z Wave 1,2,3,4.... działają
    -Gry przerobione z Wave 4 na 3 działają
    -Gry bez Stealth Patch-a działają
    -Gry z pierwszego X-Box wypalone na DVD5 nie działają

    PS. Ban-a już dawno dostałem, a miałem dość problemu z tymi wszystkimi wave, itp.
    Dla kogoś z ban-em super sprawa.
     
  13. Piechur

    Piechur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    Super w końcu to na co czekałem:D
     
  14. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ponawiam pytanie. W iPrepie nie chce mi załadować fw. Dostaje komunikat:
    ixDef z 15.12.2009 nowszych nie znalazlem. Co może być przyczyną problemu? PS. Google nie pomogly.
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma definicji do tego fw wiec nic ci to nie da. Sprobuj zrobic dosflashem i tez bedzie ok.
     
  16. nordeq

    nordeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2007
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk (tripcity)
    Te firmware mają oczywiście inne sumy kontrolne - są nie oficjalne (brak źródeł na xbins) dlatego program flas***ący myśli że są uszkodzone.

    Dosflash 16/32 daje rade wiadomo ze wszystkim - JungleFlasher też rozpoznaje je w porządku.
     
  17. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam takie pytanie. Gry dla pierwszego xbox`a (zrobione dla Xtreme) nagrane na dvd5 też będę na tym FW działać ?
     
  18. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Panowie mam pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi.
    Mam napęd Lite-on a w którym miejscu na nalepca pisze jaką mam wersje v1 czy v2 czy v3?
    Oraz który plik dla liteona mam wybrać bo jest tam ich 4?

    Oto foka nalepki.

    [​IMG]

    Tylko proszę nie odpowiadać typu "masz v1 i koniec" tylko gdzie pisze i co oznaczają te cyferki oraz jakie dla innych v? jakie mogą być.
     
  19. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    masz wersie 74850C czyli litka v1 iteon v2 to 83850C a v3 93450C
     
  20. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    A mógłby ktoś zrobić jakiś poradnik , jak wgrać tego ixtreama jak i inne ?
     
  21. mechman

    mechman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wasz tak samo jak poprzednie... takich poradników jest pare...
     
Wczytywanie...

Poleć forum