1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe iXtreme LT v1.1 i LiteOn iXtreme LT v1.1

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez grzes207, Marzec 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ciekawe co nowego wymyslili w zabezpieczeniu przed banem :)
    http://twitter.com/TeamJungle
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    no szybko się grupa uwija :), chwile trzeba poczekać wiadomość z przed godziny. mogli by napisać zmiany jakie poczynili. zaraz zgram paczkę zobaczę może jakiś change log jest.
     
  4. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Liteon 1.1 improved media recognition for those with dirty disc error

    Benq 1.1, bug fix .... this is a must update
     
  5. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    czyli co? ci co graja teraz Live na v1.0 maja sie bać czy jak? :)
     
  6. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    tylko Ci co mają BENQ powinni zrobić update bo ten FW ma łatę krytyczna :p
    Dla Liteonów naprawia błąd z brudną płytą.
     
  7. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    aaa... myślałem, że jakiś konieczny update dla Liteon'a :)
    ja na razie nie miałem takiego błędu z płytą.. płyty Verbatim 8x nagrywane na laptopie HP programem CloneCD i wszystko trybi (jak coś :D )
    czyli nie śpieszyć się z wgrywaniem? jeśli tak to może wgram sobie jak będę miał czas, czyli w przerwe świąteczną bo ostatnio z czasem.. ahh.. ta szkoła.. :D
     
  8. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanko jesli ma m teraz ixreme 1,6 to mog esobie samemu zrobic aktualizacje do tego LT czy jak?
     
  9. MM314

    MM314 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Możesz, jak umiesz.
     
  10. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w jakis sposob sie to robi prosto z plytki czy jakkos pod kompa
    ? jest na forum jakis poradnik moze?
     
  11. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Co wnosi nowego ten fw ?
     
  12. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Napisz ktos ogarniety w temacie , o co chodzi z tym FW i co on wnosi itd Grubym i duzym drukiem i close temat bo bedzie zara offtop
     
  13. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    na stronie jest podane tylko ze liteOn: usuwa błąd związany z brudna płytą a Benq : powinien zostać natychmiast zaktualizowany i nic więcej
     
  14. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    tak lt 1.0 dla litków ma problem z odczytywaniem innych płyt niż verbatimy. Sam mam ten problem bo pare gierek mi nie działa.
     
  15. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    miałem to samo co uzytkownik wyżej wgrałem 1.1 i problem zniknał przy grze borderlands
    pozdrawiam.
     
  16. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A panowie teraz takie pytanie:
    Mam zapisane wszystkie pliki z kluczem (dummy.bin, key.bin itp.). Mam liteona 83850v1 i iX LT.. jak zaktualizować go do iX LT 1.1 i czy to konieczne? W sumie nagrywam tylko na Verbatimach..
     
  17. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i juz sie zaczyna nie na temat.....

    Aktualizujesz tak samo jak do tej pory ? Klucz w ix LT1.1 i flash pod dosem?


    Co do tematu:
    reasumując liteon nie wymaga aktualizacji, masz problem z "przyczysc szmatka" to wgraj update

    osoby majace benQ powinny, a wrecz MUSZĄ dokonac aktualizacji bo w wersji 1.0 wykryto lukę w bezpieczenstwie i moze grozic to banem....
     
  18. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No wlasnie niektorzy tu pisza ze maja taki problem. Ja mam osobiscie LT na litku v1, nagrywam na plytach OMEGA i jak do tej pory problemu ze szmatka nie bylo (moze dlatego ze zgrywam na HDD) wiec poki co nie bede aktualizowal
    Pozdr
     
  19. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    przed chwilą wgrałem lt 1.1 i wszystkie gry, które wcześniej nie działały śmigają aż miło. U mnie nie było problemu ze szmatką tylko nie chciało odczytać płyty i pisało otwórz napęd. Dla mnie ten firmware to zbawienie bo ponad połowa gier nie działała.
     
  20. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A można na tym iextreme LT grać w gry patchowane wave patcherem?? (tzn czy moge sie podlaczyc do live i grac na singlu w takie gry?) czy plytki do wyrzucenia???
     
  21. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    tak można.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum