1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe kopie zapasowe psują LT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez divao, Kwiecień 1, 2013.

  1. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam w Xboxie360 LT2.0, chciałem zagrac w najnowsze Army of Two The Devils Cartel z kopii zapasowej, ale przeczytałem, że jakiś update psuje LT 2.0, o co w tym chodzi? Można grac bezpiecznie? Da się ominąć ten update?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Army of two wymaga najnowszej aktualizacji 16203,a co za tym idzie przestaną działac gry xgd3 i bedziesz musiał zrobic LT3
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tutaj chodzi o aktualizację dasha to ona usuwała lt z napędu jeśli masz niższy dash niż 13146 to ustnie ci przeróbkę jeśli wyższy to możesz spokojnie aktualizować oczywiście polecam z pena najbezpieczniej bo z płyty z grą bywa różnie i nigdy nie ma pewności że jest dobrze nagrana . Polecam poczytać jeszcze tutaj xboxforum.pl/dash-200/czy-aktualizacja-usunie-mi-przerobke-150688/ i dla potomstwa jeśli po aktualizacji przestały wam działać gry xgd3 to czyścimy pamięć podręczna wszystkich nośników
     
  5. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W danych systemowych mam:
    D:2.0.14719.0
    czy to pewniak, że aktualizacja nie usunie mi przeróbki?

    Druga sprawa - jak sprawdzić czy moja konsola odczytuje z pendrive'a gry?
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Przestaną działac gry xgd3 czyli te pow.8GB co do xgd2 beda dzialac normalnie,po tym jak zaktualizujesz to na pewno przestaną działac xgd3 ale mozesz spróbować tego how to remove unsupported disc error gwareancji nie dam ze bedzie działac ale pomogłem tym kilku osobom:)
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Żeby grać z pena musisz mieć przeróbkę rgh . Przy lt możesz co najwyżej zainstalować grę na pena jak na dysk ale płytę w napędzie musisz mieć . Aktualizaje zainstaluj z pena i tak będzie ci działać spokojnie aktualizuj
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Daj znać na pw jak przestaną działac gry XGD3:)
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przestan siać panikę ta twoja cudowna kabinacja to nic innego jak czyszczenie pamięci podręcznej o czym pisałem post wyżej i o tym to już każde dziecko wie więc Ameryki nie odkryłeś
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Po co sie spinasz nie wiem czy to takie zwykle czyszczenie pamięci podrecznej pod tytułem Usuń aktualizacje systemu heh nie bede sie tutaj z Toba sprzeczał napisałem do goscia ze jak przestana mu dzialac xgd3 to niech wali do mnie a na pewno przestaną.
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W tym linku co podałes jest kabinacją przycisków to jest dokładnie to samo co czyszczenie pamięci podręcznej w opcjach dysku masz taką opcję i tak się działo nie tylko z tą 16202 aktualizacja tylko już kilka wcześniej
     
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Wiem bo zaczelo sie od dasha 15574 i napisz mi w takim razie dlaczego po wklepaniu tej kombinacji wyskakuje okienko ze mam potwierdzic usunięcie aktualizacji i ze konsola uruchomi sie ponownie,czy przy zwyklym czyszczeniu pamieci podrecznej masz taki komunikat?
    Proponuje uwaznie wklepac tą kombinacje i zobaczyc co sie dzieje:)
     
  13. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skonczcie sie klocic i powiedzcie co mam robic?! Moge bezpiecznie aktualizować z moim dashem D:2.0.14719.0 czy nie, bedzie dzialac te Army od Two?
     
  14. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Rób spokojnie wszystko będzie dobrze i a propo nie mam takiego komunikatu ale to że u Ciebie taki komunikat wyskakuje to też dziwne bo napewno nie usuwa aktualizacji tylko jakieś pliki tymczasowe
     
  15. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i gra bedzie chulać? Mimo, że mam 2.0 LT? nic sie nie zepsuje? Wole być pewny, bo nie chce stracić znów czasu i kasy na przeróbke :/
     
  16. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli dobrze nagrasz i dograsz topology pod lt2 to tak . Mam nadzieję że nagrywałes już gry xgd3 pod lt2 ?
     
  17. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ^^ Jakiś poradnik?
     
  18. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/ jak byś czegoś nie rozumiał pisz na gg
     
  19. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i wszystkie gry nawet te stare mam nagrywać tym sposobem i bankowo bedzie działac?
    i musi być płyta verbatim, czy może być gorsza? np. do tych starszych gier, bo pewnie do nowszych to lepiej nie?
     
  20. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Xgd2 nagrywasz normalnie z zabezpieczeniem ap 2.5 inaczej tych gier jest tylko 6 , a xgd3 też inaczej ale w tym tutku masz wszystko opisane a nie chcę mi się pisać bo by mi dnia brakło przeczytaj tutka i jak byś czegoś nie rozumiał to na gg mi pisz
     
    1 osoba to lubi.
  21. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A na moim dashbordzie (D:2.0.14719.0) z LT 2.0 mogę grać w oryginalnego Max Payne 3 przez internet?
     
Wczytywanie...

Poleć forum