1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe LT 1.91 i JF w ciągu 24h

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adam DL, Sierpień 5, 2011.

  1. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak w temacie nowy FW i JF

    Twitter
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak się ostatnio zastanawiałem czy to piracenie się jeszcze wam opłaca, przyznam że sam miałem kiedyś przerobioną konsolę, ale wtedy nowe firmware wychodziło w odstępach prawie roku, a M$ zwracał na to mniejszą uwagę (nie było tyle aktualizacji), a teraz trzeba wgrywać cały czas nowe LT, podczas gry po sieci i tak można pewnie wyłapać bana, nie żebym kogoś umoralniał bo gdyby nie było żadnych konsekwencji tego to pewnie też bym piracił, ale to zaczyna robić się mniej opłacalne od oryginałów po premierze ^^
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak myślicie do kiedy 1.9 będzie bezpieczne na LIVE?
    ...bo jedyna gra z AP2.5 w którą gram to CoD MW2, mam oryginał więc na razie bym odpuścił reflash.
    ...przypominam że pod koniec sierpnia ma być aktualka...

    EDIT:
    MTTy2k ...opłaca się nawet jak bym miał robić reflash co miesiąc zobacz na ceny gier...
    ...a mój człowiek wrzuca mi nowy FW za dwie dyszki:D
    ...a i pewnie dużo ludzi samemu to robi:D
     
  6. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    sam bym przerobił ale boje się, że zbanują i już wydałem trochę na gierki ;/ a gdyby nie było żadnych konsekwencji to na pewno bym miał przerobionego mojego slima bo jeszcze mam napęd 9504 więc już dawno mogłem to zrobić ;D
     
  7. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    ja mam przerobiony napęd do sprawdzania gier czy nadają się do kupna, jak jest dobra gierka to kupuję. Jak nie to wiem ze nie wyrzuciłem kasy w błoto.
     
  9. p1teReq.

    p1teReq. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    ja kupiłem tylko 2 oryginalne gry i gdyby nie to, że się w ogóle nie znam na tym przerabianiu to pewnie bym przerobił ;/ gry w dniu premiery są cholernie drogie
     
  10. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Sam przerabiam, wiec nic siana nie trace no chyba, ze na plytki. Generalnie uwazam, ze gry sa stanowczo za drogie, jesli kosztowalyby do 100zlto nawet bym sie nie bawil w przerabianie.
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Dokladnie:)
     
  12. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Nie wiem jak wy ale mi granie na "Kopiach Zapasowych" nie sprawia takiej frajdy jak granie na Oryginalnej Kopii...
    Teraz gram na Oryginalnych Kopiach...owszem gry po premierze są drogie, ale nie musisz kupować wszystkich gier tylko te króte są godne twojej uwagi, ja osobiście kupuję 1/2 gry na miesiąc i to mi wystarcza...
    Akurat teraz odkładam kase na Gears of War 3 oraz Battlefielda 3 ^^
    Będę miał zajęcie na bardzo długi czas ^^ bo inne gierki mnie nie interesują ^^
     
  13. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    A nie lepiej się bawić w no-jtag? Duzo gier, za free, bez konsekwencji, nic nie trzeba przerabiać. :D
     
  14. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Nie chcę Cię w jakiś sposób obrażać, ale nie wszyscy żyją tylko grami. Ubrania, jakieś imprezy, czy zwykła randka to jest jakiś mniejszy czy większy wydatek i zawsze będę to stawiał ponad grami. Gry to rozrywka, nie jest niezbędna, nie mam zamiaru wydawać więcej (oryginały), gdy mogę mniej (piraty).

    Teraz banalny argument, który jest częsty, ale prawdziwy. Żyjemy w Polsce. Mamy wchodnie zarobki, ceny zachodnie, a chcemy żyć jak każdy normalny człowiek. Trzeba wybrać 'mniejsze zło' :)
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a jest sens jak mam 1.9 zeby zrobić na 1.91
    co daje 1.91??

    edit czyli 1.9 nie bedzie już bezpieczny jak to było z lt+
     
  16. arcoss

    arcoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do tego x360key trzeba modyfikować napęd czy to działa na zasadzie dongla USB tak jak w PS3?
     
  17. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    LT+v1.91 łamie zabezpieczenia AP i nie trzeba będzie nagrywać ponownie gier z tymi zabezpieczeniami.
    Co do bezpieczeństwa na LIVE z LT+v1.9 to sam się zastanawiam bo nie chce mi się narazie robić reflashu.
     
  18. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    A wiesz o tym że M$ banuje za przerobiony napęd?
    Więc możesz dostać bana grając nawet na oryginałach -.-

    Ja wgram, ale dopiero jak będę przemalowywał klocka :D
     
  19. akslow

    akslow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ktos podal kwote 100zl, ja bym sie dopiero zdecydowal jakby gra kosztowala 40-50zl.

    Co do przerobek jest to oplacalne bo przerabiam samodzielnie. Grunt to miec wydobyty klucz z napedu.
     
  20. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Wiesz co takie tłumaczenie, to w takim razie chcesz kasę to ją ukradnij chcesz auto to je ukradnij masz ochotę na sex to zgwałć kobietę twoim myśleniem powinieneś tak robić, więc się zastanów, skoro potrafisz żyć bez gier to nie graj ja tam lubię czasem sobie pograć.


    Co do tematu co wprowadza ten iextreme ****ą nimi ile się da kumpel już mnie 100 raz się pyta czy wgram mu to a ja nie widzę sensu mu to wgrywać .
     
  21. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    arcoss to działa tak
    na nie przerobionej konsoli najpierw
    podpinasz dysk zewnętrzny->dysk do emulatora poprzez zwykłe usb-> emulator do xboxa przez usb>i na panelu emulatora wyswietlaja ci sie gry z dysku zewnetrznego tak to działa no i jak masz dobra kopie to nie ma bata żeby cie zbanowali bo co zbanują jak nie masz przerobionej konsoli ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum