1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowe opakowanie Xboksa 360 Elite w USA

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez DojoPL, Sierpień 15, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG]

    Microsoft nadal nie komentuje plotek o zaprzestaniu produkcji Xboxa 360 w wersji Pro i zastąpieniu go na rynku przez model Elite, a te tymczasem stają się coraz ciekawsze. Strona Planet Xbox 360 zauważyła, że dziś w USA pojawiły się nowe wersje opakowań Elite, które nie są już czarne (pudełka, nie same konsole) a białe jak do tej pory w wersji Pro. Zapytany pracownik sklepu, w którym pojawiły się nowe opakowania twierdzi, że od kilku tygodni nie otrzymali już nowych dostaw wersji Pro, a Elite w nowych opakowaniach to pierwsza partia sprzętu jaka przyszła od tamtej pory. Jedyną zmianą poza kolorem pudła wydaje się też brak kabla HDMI, co akurat nie jest specjalnie miłe. Więcej zdjęć nowego opakowania znajdziecie na Planet Xbox 360.

    Źródło:

    Nowe opakowanie Xboksa 360 Elite w USA
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ale fajne :D:D
    tylko jak by kosztowało np. 800 zł wraz z dyskiem 120 gb to kurde superancko
     
  4. MvD

    MvD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie wiem czy to wyjdzie. Jeżeli Elite będzie kosztować tyle co pro to moze jakoś pójdzie
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    no sory kable trzeba produkować więc aby była tańsza trzeba robić cięcia i taki hdmi był jednym z nich
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Uwazasz ze elite bedzie tanszy przez brak kabla hdmi?watpie


    to jest wlasnie okreslanie segmentu sprzedazy,elite dla bogatszych,arcade dla tych mniej
     
  7. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Według mnie to zagranie typowe pod bardzo prawdopodobnie nadchodzące PS3 Slim, które podobno ma kosztować albo 1200zł (spekulacie prasowe)albo 2000zł jak twierdzi sklep Amazon.Bo jeśli PS3 z dyskiem 60 czy tam 80gb będzie mieć konkurować z xbox'em elite za 900zł z dyskiem 120gb, headsetem i tymi innymi rzeczami to chyba większość osób skłoni się na xboxa.
     
  8. sebool12

    sebool12 Guest

    Fajne pudełko, tak pasujące do NXE :p, ale tak po za tym. Jeżeli teraz elite będą kosztować 800-900zł to się trochę wkur*** ;|
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    wqrzac sie?dziwny jestes,takie zycie,kupisz cos dzisiaj za 5k a jutro np promocja i za 1k,niestety
     
  10. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli elite, będzie kosztował tyle ile obecnie premium, to microsoft może liczyć na nowych klientów.

    P.S.
    Kabel hdmi mogli zostawić w zestawie.
     
  11. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    napewno nie bedzie tyl;e kosztowac, nie u nas.
    u nas i tak ponad 1k bedzie stalo i nie ma zmiluj:D
     
  12. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Miedzianek to był swego rodzaju sarkazm ;) wiesz no bo mamy kryzys . a kawałek kabla jest na wagę złota .
     
  13. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zeby nawet 1000zl kosztowal to i tak spoko :)
     
  14. Shadowriver

    Shadowriver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kable HDMI nie są tanie, usuwając go MS zaoszczędzi 100-50zł na sztuce = tańsza cena
     
  15. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    niech tanieje elite i nawet bez hdmi niech będzie w cenie pro to i tak pieknie
     
  16. kamilozo

    kamilozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taniec to on moze, byle w naszym pieknym kraju mlekiem i miodem plynacym takze tanial a nie taki cyrk jak jest teraz ;)
     
  17. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    ja mam kabel HDMI z Lidla za 14 zł i kabel HDMI za ok 100 zł i nie widać różnicy . więc MS dużo na tym nie zaoszczedzi bo wątpie żeby dawał do zestawu kable wysokiej jakości :p

    Watpie w to że cena Elite bedzie taka jak PRO dotychczas. M$ nie da się tak zrobić i zabrać sobie troche kasy :p Bedzie albo tani Arcade albo drogi Elite i proste.
     
  18. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo kabel HDMI ma przesył cyfrowy i czy kupisz kabel za 6 czy za 100 to będzie taka sama jakość obrazu.
     
  19. Shadowriver

    Shadowriver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak czy siak usunięcie HDMI i tak pozwoliło na obniżkę o co najmniej 50zł :> wątpię by te kable brali od kogoś kto je sprzedaje za 14zł :p
     
  20. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kabel HDMI w produkcji taki od MS max 5$ (choc wątpie ze az tyle) a na polce w sklepie 30$, przy zakupie ktos sobie dokupi.
    Szkodza ze sie nie zapytal o cene...debil.
     
  21. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Ale z drugiej strony to i tak te dyski od początku były za drogie... Teraz może stanieją?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum