1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowo nagrany gry nie odpalają.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suchy10, Wrzesień 3, 2013.

  1. suchy10

    suchy10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Nie znam się za bardzo dobrze na xbox, ale problem polega na tym, że ostatnio nagrałem parę gier: Grid2, Metro, i dzisiejsza Diablo 3. Każda z tych gier zacina się przy uruchomieniu i nic się nie da zrobić. Każda starsza gra jaką nagrałem jak fifa 13, halo 4 działają poprawnie. Gry nagrywałem poradnikiem pod LT 3.0, Mój dash to: 2.0.16537.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jaką nagrywarką nagrywasz i na jakich płytach?
     
  4. suchy10

    suchy10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty to verbatim a nagrywam na laptopie nagrywarka to: matshita dvd-ram uj870bj ata device
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skanujesz gry przed nagraniem abgx 360 z ustawieniem autofix level 3? I nagrywasz clonecd czy imgburn i jaką szybkością?
     
  6. suchy10

    suchy10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zawsze skanuje. Nagrywam Imgburn 2.4x
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A kogoś testowałeś te kopie?
     
  8. suchy10

    suchy10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie i raczej ciężko będzie znaleźć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum