1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NOWOSC! Dyski 250GB do X360! NOWE!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez -=DEXTER=-, Październik 26, 2009.

  1. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Witam!

    Mam na sprzedaż nowe dyski WD przystosowane do pracy z Xboxem 360. Dyski o pojemnosci 250GB!!! Tyle jest właśnie dostepnej dla użytkownika, a nie jak na innych tylko 120GB

    Dyski nowe, 3 lata gwarancji na podstawie paragonu.

    Sprzedaje same dyski, bez obudowy i kabelka.

    Cena: 200zl

    Przegranie danych ze starego dysku na nowy - GRATIS!


    Kontakt na GG: 2711144

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdzone, że działają z Xboxem?

    Jak niby tak to wstaw fotki z Xboxem, że ten czyta ten dysk
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dyski dzialaja na 100% ;) 250 sa w zestawie z forza ;)
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Oryginalne, ale nie przerobione... Trzeba by najpierw mieć plik, żeby na pewno przystosować ten dysk do konsoli...

    Tak trudno wrzucić fotkę, żeby pokazać przerobiony dysk + na tv że działa?
     
  6. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Na xbox-sky już jest taki plik więc polecam tam zajrzeć i sameu sobie dysk przerobić;)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. timon12

    timon12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam pytanie, czy to prawda, ze nowy update dasha ma właśnie zablokować nieautoryzowane / nieoryginalne dyski i karty pamięci?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzi tylko o karty pamięci
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  11. djmax

    djmax Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na allegro sprzedajesz za 10 zł mniej :D
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sorki, zapomnialem zedytowac ;) juz poprawilem ;)
     
  13. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @dexxxterek
    Czy ten plik można wgrać na dysk bez utraty danych na dysku czy konieczny jest format?

    Sorry na OT :]
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie, wymagane jest sformatowanie dysku. ale zawsze mozna przeciez zrobic backup danych.
     
  15. eikoden

    eikoden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    I trzeba dodać, że nr GG różni się od tego na aukcji
     
  17. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Albo mi się wydaje albo jeszcze te dydki nie działają? z braku aktualizacji?
     
  18. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    190
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  19. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak nie działają, skoro Dex zrobił foty z menu konsoli. Wystarczy podpisany przez M$ plik konfiguracyjny.
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przeczytaj dwie wypowiedzi więcej, że takie samo zdjęcie jest na allegro! i tamten ktoś ma ponad 4000 komentarzy więc możliwe, że autor zabrał zdjecie tamtej osobie...

    Zresztą jak sam widzisz milczy
     
  21. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zwracam honor <OK>
     
Wczytywanie...

Poleć forum