1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowości MicroSoftu 2010

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez LewandosCCH, Styczeń 13, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. LewandosCCH

    LewandosCCH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jak w nazwie CCH
    Obejrzyjcie co Microsoft zamierza wprowadzić w 2010 roku na rynek (po prostu bajka) Przykłady:
    kontrolery na ruch
    więcej nie zdradze tylko to obejrzyjcie

    12312312312312
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wrzuć na inny serwer bo mi Error wyskakuje na Rapidzie :) a wszyscy sie na niego uparli

    [​IMG]



    np. na przeklej.pl
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Mi wyskakuje ten sam błąd co koledze powyżej . Wrzuć na coś innego np. MU czy przeklej
     
  5. LewandosCCH

    LewandosCCH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jak w nazwie CCH
    powinno śmigać....
     
  6. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Tak ciężko wrzucić normalnie, nie nabijając sobie punktów na rapidshare? Przeginacie czasami, byle tylko punkt się załapał jakiś.

    Error wyskakuje bo wszystkie sloty do downloadu są zajęte i trzeba czekać. Możecie próbować co 2 minuty. Tu chodzi o nabicie punktów, a nie o podzielenie się filmikiem. Gdyby chciał to wrzuciłby to na YT i by było po problemie ^
     
  7. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Błąd wam wyskakuje bo nie macie konta premium i tyle
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Myślę,że to chodzi o Natala.
    Wpiszcie w Google Natal video i obejrzyjcie sobie możliwości tego sprzętu.
     
  9. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Albo Natal albo koleś chce wam dać kaylogera i przy okazji nabić punkty kosz powinien być :D
     
  10. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Macie tu dobry serwis dla tych co nie ściągają maniakalnie z RS ale jednak ściągają 7zł za 10 gb ale dobra rzecz polecam. Rapideo.pl - rapidshare dla skner ;) Konta taniej niż na rapidshare, SMS, przelew Link polecający chyba nikogo nie zaboli z niego się zarejestrować. Ja za pomocą tego serwisu na przykład filmy pobieram pozdro.
    Macie tutaj download bezpośredni z mojego rapideo dostępny przez 38 godzin
    POBIERZ
    Pozdro
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum