1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy ABGX 1.0.6 i nagrywanie płyt.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mp005, Styczeń 7, 2012.

  1. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Witam, czy dzięki temu że ABGX wypuściło nową wersję programu można nagrywać płyty na starych nagrywarkach, tych co się używało dotychczas czy muszą to być koniecznie nagrywarki iHas ?


    Pozdrawiam, z góry dziękuje za odpowiedzi. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jak nagrasz zwykla nagrywarka gry beda chodzily tylko z płyty nie nagrasz ich na dysk konsoli abgx dogrywa tylko patche i nie trzeba tego robic recznie i tyle
     
  4. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Acha czyli, z tym iHas chodzi tylko o to, żeby można było nagrać te gry na HDD w konsoli. A rozumiem że nagrywanie gier odbywa się tak samo jak przedtem czyli

    1. Przepuszczamy .iso przez ABGX
    2. plik .DVD wrzucamy di ImgBurn i nagrywamy na płyty Verbatim DVD+R DL

    ?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na lt 3.0 i dashu 14xx + abgx360 1.06 możesz sobie nagrać zwykłą i będzie działać, ihasem nagrasz bezpieczne kopie na live
    edit w abgx360 ustaw autofix level 3 bo innaczej nie będzie działać i nie działają na lt poniżej lt 3.0
     
  6. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Kakashi ok. Rozumiem ale chodzi mi o to czy płyty nagrywamy takim samym sposobem jak w przypadku LT 2.0 ? Czy jest jakiś inny sposób ?

    Pozdrawiam
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do imgburn według ustawień do xgd3 ,czyli po abgx360 nagrywasz normalnie
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    ten sam sposob nagrywania
     
  9. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    OK, a jest może jakiś poradnik w którym opisane jest jak skonfigurować abgx ?? (tzn. które opcje maja być włączone,a które nie)
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  11. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Bardzo dziękuje za szybkie odpowiedzi.

    Temat do zamknięcia :)
     
  12. cooldj

    cooldj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja przelecialem abgxem batmana i po wlozeniu plyty do konsoli - Płyta nie obsługiwana?????
    moze ktos wie oco kaman??bo ja nie wiem
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podajesz zero informacji.
    Jakie masz lt?
    Dashboard?
    Nagrywałeś iHASem?
    Na jakiej płycie?
     
  14. pleban16

    pleban16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wyczytałem, żeby zagrać z HDD na nowym dashbordzie trzeba mieć lt 3.0 + ihas + verbatim + abgx360 v1.0.6 żeby do płyty nagrane zastały zabezpieczenia na ostatnich "fragmentach" płyty czyli powyżej 8,5GB a co jeśli gra ma poniżej 8GB np ufc2010, można nagrać zwykłą nagrywarka i będzie można zagrać z HDD?
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gier bez zabezpieczeń XGD3 nie trzeba nagrywać iHASem, żeby zainstalowała się na dysku.
    Lista gier XGD3: abgx360 - Verified
    http://xboxforum.pl/iso-f10/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-a-120365.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum