1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Abgx360 1.0.6 a skan ! Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jagodziarz, Styczeń 3, 2012.

  1. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka

    Czyli jezeli mam LT 2.0 i przeskanuje COD BLACK OPSa zeby mi obraz gry zrobilo na dobry to czy konsola mi to odczyta? Wszystko bedzie w porzadku?

    Bo nie bardzo potrafie zinterepretowac to co napisali na abgx360 stronce:
    "Replaced AP25 replay sector support with support for topology data (for consoles which do AP25 checks -- make sure you have LT+ v3.0 or later)."

    Jezeli ktos cos wie , to prosilbym o szybka odpowiedz ,dzieki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Masz napisane wyraznie ze do gier z ap25 potrzebujesz LT3.0
     
  4. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Żeby teraz patchować abgxem musisz mieć LT 3.0 bo dogrywa topologie której lt 2.0 nie obsługuje.
     
  5. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde... Nic nie da rady zrobic ;/? Jak mam nagrac tego Black OPsa;/
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    nom tak
     
  7. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktos moze wie, jak mam teraz zrobic obraz do tego Black OPsa w Abgx360 zeby mi czytalo w mojej konsoli Lt 2.0;/?
     
  8. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BlackOps jest w xgd2 to wystarczy chyba przepościć przez starszą wersje abgxa ,tak mi się przynajmniej wydaje
     
  9. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stara wersja pisze ,ze nie moze do neta sie polaczyc zebym wlaczyl funkcje online itd. a wszystko jest wlaczone wiec nie wiem ocb;/.

    Kurde no co teraz zrobic;/
     
  10. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewna rozmowa na forum Team Xecutera, Forumowicza z Adminem

    FORUMOWICZ:
    "if anyone else had this same question i testes a previous version of abgx and no, it doesnt patch with old data. so if you want to keep 2.0 you will need to find another way to patch.

    ubergeek not arguing, i clearly said past titles , no need fo rnew dash for those, no current title even needs the latest dash.

    just wanted to know if there was a way to patch old ap25 data with old abgx, i tested and i see its not possible, thank you. "



    Admin TX:

    nonsense advise.

    here is the correct advice. update to LT+ v3.0. move forwards not backwards.


    Wstawilem to zeby wszyscy z moim problemem mieli czarno na bialym ;p , takze nic nie da rady zrobic;/ Fu CK
     
  11. oimlody

    oimlody Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrób tak ja na tym tutorialu Jak nagrywać gry na XBOXA 360 z XGD3 LT+2.0 - YouTube powinno być ok >>u mnie smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum