1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NOWY ARCADE

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez krisr77, Lipiec 4, 2008.

  1. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Dzisiaj (mam nadzieje) dojdzie do mnie konsola arcade hdmi z benqu przewlashowana.
    Miała byc w tamten piatek ale gosiu zaczał cos kombinowac, w koncu przyznał sie ze mu zabrakło tych konsol i ze musiał cos skombinowac

    Teraz boje sie ze nie dostane jednak całkiem nowki ( a za taka zapłacilem)
    Na co zwrócic uwage??? Konsola flashowana wiec musi byc rozpieczetowana ale reszta akcesorii??
    Powinna byc w jakis folii czy jak?? Ja to robia sprzedawcy zazwyczaj?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: NOWY ARCADE

    Reszta powinna być w foliach zaplombowana taśma przeźroczystą.
     
  4. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: NOWY ARCADE

    najlepiej to zadzwoń do M$ i zarejestruj konsole po to aby mieć gwarancje... jeśli gościu czy tam babka ci powie że ta konsola jest juz zarejestrowana to oznacza że konsola jest używana...
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: NOWY ARCADE

    I sprawdź czy ma HDMI :p Bo już jeden przypadek był na forum że przyszedł Core w pudełku po wersji Arcade :p
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: NOWY ARCADE

    Ok wczoraj dostałem. Chyba wszytko ok.
    Wszytkie elemety poza konsola i zasilaczem byly oryginalnie zaapakowane. Dzisiaj zarejestruje ja w MS to sie przekonam.

    Pytanie z innej beczki.
    Jak sie przekonac jaka wersje ixtreme mam wgrana (chciałem x8)
     
  7. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: NOWY ARCADE

    Tego się nie da sprawdzić :p No chyba jakimś urządzeniem co bada głośność albo coś koło tego :D

    PS. Ale zamotałem .
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: NOWY ARCADE

    jeszcze jedno pytanie

    zarejestrwoalem sie dzisiaj na stronie MICROSOFTU. Wyswietliło mi informacje ze gwaranacja jest do 20.11.2008
    konsola ma date produkcji 03 10 2007.

    Wiec tylko rok daja tej gwarancji ?????
     
  9. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: NOWY ARCADE

    Dwa lata, na 3RRoD'a sa trzy. Nie wiem czemu tak Ci sie wyswietlilo na stronie. Poza tym ta data liczona jest od czasu wyprodukowania konsoli, bo na takiej zasadzie "licza gwarancje" jesli nie masz np. paragonu. Jesli go masz to gwarancja liczona jest od dnia zakupu,jesli nie-od daty produkcji.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: NOWY ARCADE

    Dzwoniłem do MIcrosoftu i to co mi mili Pan powiedział:
    1. na stronie wyswietla sie rok gwaranacji (licząc od daty produkcji plus miesiac) - w tym czasie nie trzeba przedstawiać zadnego dowodu zakupu.
    2. po tym okresie trzeba przedstawic dowod zakupu i od tej daty liczy sie 24 miesiace.
    3. na RROD 36 miesiacy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum