1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy assassins creed - aktualizacja dashboard'u

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez komaros, Listopad 17, 2010.

  1. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie chce sobie kupić nowego assassina po premierze ( Już się nie mogę doczekać ;p). Mam ixtreme 1.53 czy cos takiego nie wiem dokładnie. Kiedy włączę assassina to poprosi o aktualizację dashboardu ? I wtedy będę mogł nadal grać w stare gry??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po co maasz ixtreme 1.51 i chcesz kupić ?

    Tak , jak masz dash 9199 kub starszy , to poprosi o aktułalizacjię , i jak masz napęd Samsung lub Benq , to normlanie ci się włonczy na tym dashu od kinecta (ponieważ , te napędy nie obsługują AP 2.5), a jeżeli masz napęd Liteon itp. , to
    ci się pokaże "błąd odczytu "czy jakoś tak;) , no i odrazu ci oflaguję konsolkę ,i później wystarczy że na 1 sek podłonczysz się do neta i BAN.
    I tak dla ścisłości , jak chcesz grać na orginałach , to weź powródź do org. frimware(oczywiście jak nie masz zbanowany , bo to już nie warto wracać) , no i grać przez neta i w ogrinalne gierki.

    To Pozdro i mam nadzieję , że pomogłem.
     
  4. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli jak włącze gre to zostane oflagowany (co to znaczy?), ale bede mogl grac w stare gry?/
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5430
    Polubienia:
    1694
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Napisał tobie. Oflagowanie. Czyli po chłopsku oznaczy twoją konsolę jako przerobioną i jak podłączysz pod neta to masz bana.
     
  6. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale stare gry się włączą?? !!
     
  7. chelmarcinek

    chelmarcinek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Konfiguracja: Xbox 360 Elite 120 GB, D. 2.0.8955.0, po teście łącza internetowego wartość Z:8015-1007, napęd Hitachi, iX 1.4
    W moim przypadku to było tak: Otwieram 3rd waves patcher, laduję iso acb pokazuje się jakaś info ze nie może odnaleźć wersji wave. robię tak kontynuuj. W okienku pokazało się "wave??", dalej postępowałem tak jak dawniej czyli zaznaczam wave 2 i przerób... dalej nagrałem na verbatima i ok, wkładam płytę i prosi o aktualizacje! Nie poddałem się ale ostrożnie wgrałem dasha 9199. nie pomogło. dalej zaryzykowałem i wgrałem 12611, wszystko przez pendriva offline. wkładam płytkę acb i wuala :) chodzi! super. Sprawdzam czy działają starsze gry i wuala :) chodzą. jednak po aktualizacji dasha i teście łącza int. wartość Z to 0000-0000. Co to oznacza? Nie mam fable III i nowego Need for Speed ale postaram się jak najszybciej sprawdzić czy już w takiej konfiguracji jaką mam będzie chodzić.
    Pozdrawiam i mam nadzieje, że to pomogłem tym co mają podobnie jak ja.

    NFS:HP tez chodzi :)
     
  8. grinderxxx

    grinderxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    włączą się i z pewnością będą działały
    nie bedzie żadnych problemów
     
  9. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Mi się AC:B na kinektowym nie włączył. iextreme 1.5 bodajże, napęd samsung. Ale nie oflagowało konsoli to można przerobić na org firmware :p
     
  10. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    Mi na liteonie z przerobka 1,51 nie smiga zrobilem juz chyba wszystko co tylko bylo mozliwe ale i tak nie smiglo wiec postanowilem nie tracic juz wiecej czasu i kupilem dzis orginal po na testech tych wszystkich mozliwosci stracilem wiecj niz na zakupie orginalu pozdro dla tych co jeszcze walcza :p
     
  11. Lyska

    Lyska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej szelka_512! czemu niby miałby mu oryginał ac3 nie pójść? oryginał na bata pójdzie nawet z tym mizernym ap2.5.
    Co ma piernik do wiatraka... To tak jakby nie szło grać w oryginały na sflashowanym napędzie. ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum