1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Benq VAD6038 zamiast starego LiteOn DG-16D2S?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosmo3104, Maj 14, 2010.

  1. kosmo3104

    kosmo3104 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jest możliwość zamiany na nowy napęd Benq VAD6038 zamiast starego LiteOn DG-16D2S?
    Bo LiteOn mi szwankuje a mam możliwość tanio mieć ten napęd Benq.

    Dziękuję z góry za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Oczywiście,że jest.Wyciągnij tylko klucz z liteona,następnie spoof za benq.
     
  4. kosmo3104

    kosmo3104 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK. To chciałem wiedzieć. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam.
     
  5. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    A tak sie podczepiając ,to M$ coś takiego toleruje?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, jesli wgrywasz oryginalne fw.
     
Wczytywanie...

Poleć forum